Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Duální kamera do auta MIO MiVue 798 Dual Pro, 2,8K, WIFI, GPS

Duální kamera do auta MIO MiVue 798 Dual Pro, 2,8K, WIFI, GPS
Duální kamera do auta MIO MiVue 798 Dual Pro, 2,8K, WIFI, GPS
Duální kamera do auta MIO MiVue 798 Dual Pro, 2,8K, WIFI, GPS
Duální kamera do auta MIO MiVue 798 Dual Pro, 2,8K, WIFI, GPS

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Duální kamera do auta MIO MiVue 798 Dual Pro, 2,8K, WIFI, GPS z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Duální kamera do auta MIO MiVue 798 Dual Pro, 2,8K, WIFI, GPS .

Detailní informace

Kamera do auta Mio MiVue 798 Dual Pro Pořiďte si vaše záznamy z cest s pomocí autokamery Mio MiVue 798 Dual Pro v neuvěřitelném rozlišení až 2,8K QHD ve dne i v noci díky vysoce kvalitnímu snímači STARVIS CMOS od Sony, kterou doplňuje zadní kamera Mivue A50. Autokamera MiVue 798 Pro nabízí mnoho funkcí, které vám vypomohou v každodenních situacích na silnicích, ať už se jedná o vestavěnou GPS upozorňující na radary, pokročilé asistenční systémy pro řidiče (ADAS) nebo G-senzor, jenž v případě nehody uloží záznam proti přepsání. Neuvěřitelná kval...ita záznamu Špatné světelné podmínky nejsou pro autokameru MiVue 798 Dual Pro žádnou překážkou. Díky vysoce kvalitnímu snímači STARVIS CMOS od Sony pořizuje kamera záznamy se špičkovými detaily, kontrastem a bohatými barvami v neuvěřitelném rozlišení 2,8K QHD 1600p. Zásluhou clony f1.8 zachytí kamera všechny detaily včetně SPZ a zadních světel nejen ve dne, ale ve stejně dobré kvalitě i v noci. Čisté záběry i ve vysokých rychlostech Autokamera Mio MiVue 798 Dual Pro pořizuje vysoce kvalitní záběry i při jízdě ve vysokých rychlostech. Při nahrávání ve vysokém rozlišení 1080p kamera pořizuje dokonale plynulé záběry v 60 snímcích za sekundu, což ve srovnání s 30 snímky znamená až dvakrát detailnější video. Snadné sdílení pomocí Wi-Fi Přesunutí záznamů z kamery do chytrého telefonu nikdy nebylo jednodušší. Kamera MiVue 798 Dual Pro nabízí vestavěnou Wi-Fi pro okamžité sdílení záznamů do chytrého telefonu nebo stolního počítače prostřednictvím aplikace MiVue. Upozornění na měření rychlosti Schovejte si peníze na něco lepší, než je placení pokut za překročení rychlosti. Zařízení obsahuje upozornění na úsekové měření rychlosti s výpočtem zbývající vzdálenosti a času ke kameře, přičemž zobrazuje informaci o omezení rychlosti a vaši průměrnou rychlost. * Upozornění na bezpečnostní kamery a rychlostní radary nejsou aktivní ve Francii, Německu, Rumunsku, Švýcarsku a Turecku. Zachyťte i situaci za vozem Součástí balení autokamery Mivue 798 Dual Pro je vedle hlavní kamery také zadní kamera Mivue A50. Ta umožní zachytit situaci za vozem během vašich jízd, díky čemuž v případě nehody poskytuje další důležité záběry.

Produkt je výrobek značky Mio ,distribuovaný s EAN kódem 4713264284036.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Duální kamera do auta MIO MiVue 798 Dual Pro, 2,8K, WIFI, GPS a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Duální kamera do auta MIO MiVue 798 Dual Pro, 2,8K, WIFI, GPS
Právě si prohlížíte...

5799,- Kč