Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Driftwerk Zdarma style Scoot on DS2 Neo Holo

Driftwerk Zdarma style Scoot on DS2 Neo Holo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Driftwerk Zdarma style Scoot on DS2 Neo Holo z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Driftwerk Zdarma style Scoot on DS2 Neo Holo .

Detailní informace

DRIFTWERK DS2 - ZDARMA STYLE SCOOT ER, ideální pro větší děti! Řada DS2 od Driftwerk je ideální pro děti, které jsou již příliš velké pro model DS1.5. Vyšší T-bar a delší palubní deska zajišťují stabilnější jízdu a lepší kontrolu. Model TS2 je obecně vhodný pro děti od 8 let. Scoot er je lehký, ale díky výrobě z vysoce kvalitních materiálů mimořádně robustní. Tuto řadu charakterizují trendy barvy, Neo Chrome, skvělý design tes deck a vynikající poměr cena/výkon.DS2 je ideální pro všechny děti, které chtějí své dovednosti posunout na vyšší úrove...ň. Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x výška): 50 x 83 cm Barva: Neo Holo Gripy: 16,5 cm TRP Ocelová tyč Hi Ten Y-Bar (výška 580 mm, šířka 520 mm) Náhlavní souprava IHC Slim Stack Svorka hliníková 2cestná šroubovaná Zesílená ocelová vidlice (vhodná i pro 120mm kola) 110mm kola 86A High Rebound PU s hliníkovými ráfky Přední vložka pro ochranu paluby Ložiska kvality ABEC 7 Kompozitní dvoupolohová brzda Paluba z hliníku 6061-T6, 12 x 49,5 cm Věk: od 8 let Pozor Používejte s ochrannými pomůckami. Není schváleno v oblasti StVZO.

Produkt je výrobek značky Driftwerk ,distribuovaný s EAN kódem 4260696760060.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Modrá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Driftwerk Zdarma style Scoot on DS2 Neo Holo a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Driftwerk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Driftwerk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Driftwerk Zdarma style Scoot on DS2 Neo Holo
Právě si prohlížíte...

3912,- Kč