Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Driftwerk Free style Scoot er DS2 Ano Gold

Driftwerk Free style Scoot er DS2 Ano Gold

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Driftwerk Free style Scoot er DS2 Ano Gold z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Driftwerk Free style Scoot er DS2 Ano Gold .

Detailní informace

Driftwerk Free style Scoot er DS2 je ideální pro větší děti! Řada DS2 od společnosti Driftwerk je ideální pro děti, které jsou již příliš velké pro model DS1.5. Vyšší T-bar a delší palubní deska zajišťují stabilnější jízdu a lepší kontrolu. Scoorer je lehký, ale díky výrobě z vysoce kvalitních materiálů mimořádně robustní. Tuto řadu charakterizují módní barvy, skvělý design tes deck a vynikající poměr cena/výkon. DS2 je ideální pro všechny děti, které chtějí své dovednosti posunout na vyšší úroveň. Technické detaily: 165mm rukojeti z TPR Ocelov...á Y-tyč HI TEN (výška 580 mm, šířka 520 mm) Svorka hliníková 2cestná šroubovaná Zesílená ocelová vidlice (vhodná i pro 120mm kola) 110mm kola 86A High Rebound PU s hliníkovými ráfky Ložiska kvality ABEC 7 Kompozitní dvoupolohová brzda Paluba z hliníku 6061-T6, 120 x 495 mm Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x výška): 50 x 83 cm Barva: černá, fialová, modrá Přední vložka pro ochranu paluby Náhlavní souprava IHC Slim Stack V pohodě Design Věk: od 8 let Pozor Používejte s ochrannými pomůckami. Není schváleno v oblasti StVZO.

Produkt je výrobek značky Driftwerk ,distribuovaný s EAN kódem 4260696760114.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: žlutá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Driftwerk Free style Scoot er DS2 Ano Gold a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Driftwerk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Driftwerk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Driftwerk Free style Scoot er DS2 Ano Gold
Právě si prohlížíte...

3666,- Kč