Done by Deer ™ Silikonová miska a dětská lžička Stick & Stay Wally modrá

Done by Deer ™ Silikonová miska a dětská lžička Stick & Stay Wally modrá
470 475 1320
470,- Kč

Původní cena: 475,- Kč


Hodnocení:


Done by Deer ™ Silikonová miska a dětská lžička Stick & Stay Wally modrá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Done by Deer ™ Silikonová miska a dětská lžička Stick & Stay Wally modrá .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Silikonová miska a dětská lžička Stick & Stay Wally modrá. Wally plave kolem misky a lžička ve tvaru ocasní ploutve poskytuje dobrou zábavu při jídle. Měkká lžička je vhodná pro krmení i pro samostatné jídlo Vysoký zaoblený okraj pomáhá snadněji vytlačit jídlo na lžičku Extra snadné držení pro malé ruce Lehký tlak pomáhá misce přilnout k většině hladkých povrchů Materiál a rozměry: Materiál: 100% potravinářský silikon Miska: Ø 11,5 x V 4 cm Lžička: 11 cm Pokyny pro skladování a péči: Vhodné pro mytí v myčce nádobí do 100... °C. Vhodné do mikrovlnné trouby Teplotní bezpečnost: -40 °C až 230 °C Součástí dodávky: Done by Deer ™ Silikonová miska a dětská lžička Stick & Stay Wally modrá

Produkt je výrobek značky Done By Deer™ ,distribuovaný s EAN kódem 5712643042723.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Modrá
  • Materiál: Silikon
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Done by Deer ™ Silikonová miska a dětská lžička Stick & Stay Wally modrá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Done By Deer™ a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Done By Deer™ najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Done by Deer ™ Silikonová miska a dětská lžička Stick & Stay Wally modrá
Právě si prohlížíte...

470,- Kč