Diablo Chairs - Herní křeslo Diablo X-Ray Normal: černo-červené

Diablo Chairs - Herní křeslo Diablo X-Ray Normal: černo-červené
7 075 6 516 1754
7 075,- Kč

Původní cena: 6 516,- Kč


Hodnocení:


Diablo Chairs - Herní křeslo Diablo X-Ray Normal: černo-červené z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ezidle a budete spokojení s dodaným Diablo Chairs - Herní křeslo Diablo X-Ray Normal: černo-červené .

Detailní informace

Herní křeslo Diablo X-Ray je model, který jistě osloví každého hráče. Objevte, jaké potěšení může přinést hraní v pohodlných podmínkách, v prémiovém křesle!Elegantní kombinace černé barvy s kontrastní červenou, dodává křeslu herní charakter a agresivní vzhled. Toto je křeslo, které vás rozhodně nenechá lhostejně projít kolem herního zařízení.Diablo X-Ray je jedinečné svoupevnou konstrukcí, vyrobenu z vysoce kvalitních materiálů. Pevný ocelový rám, kvalitní eko-kůže a odolná kolečka dělají jsou zárukou pohodlí a odolnosti, ale také snadné údržby....Diablo X-Ray je zkrátka nezbytnou výbavou každého hráče, který hledá křeslo, které nejen dobře vypadá, ale také poskytuje maximální pohodlív případě dlouhé doby, strávené u počítače. Je to křeslo, kterým se budete chtít pochlubit svým přátelům a které jistě upoutá pozornost každého, kdo ho uvidí.Velikost Normal je určena pro hráče s výškou od 150 do 180 cm.Herní křeslo Diablo X-Ray Normal je čalouněnonejkvalitnější eko-kůží HDS™ a perforovanou ekokůží HDS™ Air, které se vyznačují sametovou strukturou a vysokou odolností vůči tření. Celé čalounění je dokonale napnuté díky použití extrémně pevných nylonových nití Nylon™ LV3.Perforovaná struktura čalouněníchrání tělo uživatele před přehřátíma zaručuje komfort i v horkých letních dnech.Originální ergonomická opěrka hlavy je vyplněnainovativní Memory pěnou, která se automaticky přizpůsobí uživateli. Díky vysoké elasticitě se struktura pěny vrací do původního tvaru.Celý sedák a opěradlo křesla Diablo X-Ray Normal jsou vyplněny pružnou HR pěnou, díky čemuž je i po dlouhých hodinách užívání křeslo mimořádně pohodlné.Bederní opěrka poskytuje optimální oporu pro páteř a stará se o její přirozené prohnutí. Výškové nastavení umožňuje přizpůsobit profil výšce uživatele.Klasické nastavení výšky sedadla umožňuje rychlé nastavení správné polohy pro práci, studium nebo hru.Moderní mechanismus Tilttech™ poskytuje příjemné houpání a umožňuje nastavit úroveň sklonu opěradla dle vašich potřeb.Ergonomické loketní opěrky 4DArmtech™ Quatro SoftTouchjsou nastavitelné až ve čtyřech rovinách. Poskytují dodatečnou oporu pro ramena, předloktí a zápěstí. Díky měkkému, pěnovému potahu je jejich používání velmi příjemné.Pevná, pětiramenná základna vytváří pevný a odolný základi při extrémních hrách.Gumová kolečka PFC™ 360 zajišťují tiché užívání a chrání tvrdé povrchy před případným poškrábáním.Velikost křesla Normal je určena pro hráče s výškou od 150 do 180 cm.Na produkt se vztahuje2-letá záruční doba výrobce.Zboží vám bude doručenoZDARMAna vaši adresu v rámci ČR.DŮLEŽITÉ:V případě, že daný produkt nesplňuje Vaše očekávání, máte právo na jeho vrácení do 14 dnů od doručení.

Produkt je výrobek značky Diablo Chairs.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Diablo Chairs - Herní křeslo Diablo X-Ray Normal: černo-červené a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Diablo Chairs a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Diablo Chairs najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Diablo Chairs - Herní křeslo Diablo X-Ray Normal: černo-červené
Právě si prohlížíte...

7075,- Kč