Diablo Chairs - Herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal: černo-černé

Diablo Chairs - Herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal: černo-černé
5 409 4 840 312
5 409,- Kč

Původní cena: 4 840,- Kč


Hodnocení:


Diablo Chairs - Herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal: černo-černé z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ezidle a budete spokojení s dodaným Diablo Chairs - Herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal: černo-černé .

Detailní informace

Herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal je revolucí na trhu křesel!Pokud jste milovníky počítačových her a potřebujete křeslo, které splní vaše požadavky, pak je pro vás toto křeslo tou správnou volbou.Toto křeslo je kombinací pohodlí a funkčnosti. Díky tomu se stává nezbytným vybavením každého hráče.Ergonomický tvar křesla poskytuje vynikající oporu pro vaše tělo, takže se vyhnete bolestem zad a šíje i po dlouhém hraní.Velikost Normal je určena pro hráče s výškou od 150 cm do 180 cm.Herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal je čalouněno odolnou eko-ků...ží 4. generaceHDS™, která se vyznačuje vysokou kvalitou a snadným čištěním.Sedák a opěrák křesla jsou vyplněny měkkou HR pěnou, která je velmi odolná.Opěrka hlavy v podobě měkkého polštáře vyplněného HR pěnou zajišťuje správnou polohu těla a odlehčuje krční páteři.Herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal má nastavitelný bederní profil, rovněž v podobě měkkého polštáře, vyplněného HR pěnou. Díky svému tvaru podporuje přirozené zakřivení páteře.Mechanismus křesla Diablo X-One 2.0 Tilttech™ umožňuje snadné nastavení sedáku ve směru nahoru-dolů. Opěradlo lze sklopit až o 140°. Křeslo má dále funkci houpání a aretace ve zvolené poloze.Loketní opěrkyArmtech™ Vertical SoftTouch jsou výškově nastavitelné a mají měkkou podložku, vyplněnou pěnou, tak aby bylo opírání pohodlné a zároveň bylo oporou pro předloktí a zápěstí.Židle má pětiramennou základnu s kolečky PFC™360 o průměru 75 mm, která mají originální design. Kolečka mají gumový povrch, takže chrání tvrdé povrchy před případným poškozením.Herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal má certifikát BIFMA, který je potvrzením jeho skvělé kvality a odolnosti.Rozměr křesla Normal je doporučený pro hráče s výškou od 150 do 180 cm.Hmotnost uživatele by neměla přesáhnout 150 kg.Rozměry: 138 x 68 x 75 cmVýška sedadla: 38-43 cmŠířka sedadla: 54 cmHloubka sedadla: 52 cmŠířka opěradla: 54 cm
Výška opěradla: 84 cmVáha křesla: 25 kgNa produkt se vztahuje2-letá záruční doba výrobce.Zboží vám bude doručenoZDARMAna vaši adresu v rámci ČR.DŮLEŽITÉ:V případě, že daný produkt nesplňuje Vaše očekávání, máte právo na jeho vrácení do 14 dnů od doručení.

Produkt je výrobek značky Diablo Chairs.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Diablo Chairs - Herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal: černo-černé a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Diablo Chairs a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Diablo Chairs najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Diablo Chairs - Herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal: černo-černé
Právě si prohlížíte...

5409,- Kč