Diablo Chairs - Herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal: černo-bílé

Diablo Chairs - Herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal: černo-bílé
5 409 4 674 2046
5 409,- Kč

Původní cena: 4 674,- Kč


Hodnocení:


Diablo Chairs - Herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal: černo-bílé z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ezidle a budete spokojení s dodaným Diablo Chairs - Herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal: černo-bílé .

Detailní informace

Diablo X-One 2.0 Normal je revoluční model na trhu herních křesel!Pokud jste milovníky her a potřebujete křeslo, které splní vaše požadavky, Diablo X-One je pro vás skvělou volbou.Křeslo je kombinací stylu, pohodlí a funkčnosti, díky čemuž se stává nezbytnou součástí vybavení každého hráče.Ergonomický tvar poskytuje vynikající oporu tělu, takže se vyhnete bolestem zad a šíje i po dlouhých hodinách hraní.Velikost Normal je určena pro hráče s výškou od 150 do 180 cm.Herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal je čalouněno odolnou eko-kůží 4. generace HD...S™, která se vyznačuje kvalitou a snadným čištěním.Sedák a opěradlo židle jsou vyplněny měkkou HR pěnou, která je velmi odolná.Opěrka hlavy v podobě měkkého polštářku, vyplněného HR pěnou, zajišťuje správnou polohu těla a odlehčuje krční páteři.Křeslo má nastavitelný bederní profil, rovněž v podobě měkkého polštářku, vyplněného HR pěnou. Díky svému tvaru podporuje přirozené zakřivené páteře.Mechanismus křesla Diablo X-One 2.0 Tilttech™ umožňuje snadné nastavení sedáku nahoru-dolů a opěradlo lze sklopit až do úhlu 140°. Křeslo má rovněž funkci pohupování a aretace ve zvolené poloze.Loketní opěrky Armtech™ Vertical SoftTouch jsou výškově nastavitelné a mají měkkou podložku vyplněnou pěnou pro pohodlnou oporu předloktí a zápěstí.Křeslo má pětiramennou základnu s kolečky PFC™360 o průměru 75mm s originálním designem. Gumový materiál chrání podlahu před případným poškrábáním.Herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal má certifikát odolnosti BIFMA, který je potvrzením kvality a odolnosti.Velikost křesla Normal je určena pro hráče s výškou od 150 do 180 cm.Rozměry: 138 x 68 x 75 cm
- Výška sedadla: 38 - 43 cm,
- Šířka sedadla: 54 cm,
- Hloubka sedadla: 52 cm,
- Šířka opěradla: 54 cm,
- Výška opěradla: 84 cm,
- Váha: 25 kg.Na produkt se vztahuje2-letá záruční doba výrobce.Zboží vám bude doručenoZDARMAna vaši adresu v rámci ČR.DŮLEŽITÉ:V případě, že daný produkt nesplňuje Vaše očekávání, máte právo na jeho vrácení do 14 dnů od doručení.

Produkt je výrobek značky Diablo Chairs.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Diablo Chairs - Herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal: černo-bílé a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Diablo Chairs a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Diablo Chairs najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Diablo Chairs - Herní křeslo Diablo X-One 2.0 Normal: černo-bílé
Právě si prohlížíte...

5409,- Kč