Diablo Chairs - Dětské otočné křeslo Diablo Kids X-Ray: bílo-růžové

Diablo Chairs - Dětské otočné křeslo Diablo Kids X-Ray: bílo-růžové
6 126 5 642 507
6 126,- Kč

Původní cena: 5 642,- Kč


Hodnocení:


Diablo Chairs - Dětské otočné křeslo Diablo Kids X-Ray: bílo-růžové z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ezidle a budete spokojení s dodaným Diablo Chairs - Dětské otočné křeslo Diablo Kids X-Ray: bílo-růžové .

Detailní informace

Inovativní a moderní otočné křeslo Diablo X-Ray, určené pro děti.Je ideální pro studium a i hraní u psacího stolu.Zaručuje bezpečnost i pohodlí pro naše nejmenší.Geniální design ve sportovním stylupromění pokoj vašeho dítěte.Hraní počítačových her i studium tak budepohodlnější a bezpečnější, než kdy předtím!
Pohodlí a ochrana páteře je zajištěna mj. díky profilované opěrce hlavy. Ta pomáhá předcházet problémům s nesprávným držením těla.Ergonomická bederní opěrka podporuje spodní část páteře. Dlouhé hodiny strávené u psacího stolu tak budou... nyní příjemnější.Křeslo bylo navrženo tak, aby ochránilo tělo dítěte před problémy, spojenými s nesprávným držením těla, které jsou u dětí stále častější.
Čalounění z odolné eko-kůže HDS™ Airzajistí vašemu dítěti pohodlí i v extrémně horkých dnech.Výplň židle tvoří měkká HR pěna,poskytující nevšední komfort a pohodlí v průběhu hraní her či psaní úkolů.Díky moderní HR pěně, která se užíváním nedeformuje, je křeslo velmi odolné.
Stabilní loketní opěrky typuArmtech™ Quatro SoftTouchmají pohodlné nastavení, které umožní rychlé přizpůsobení výšce pracovního stolu a zajištěnídoporučeného úhlu paží (90°).Správné nastavení výšky vzhledem k výšce pracovního stolupodpoří držení ramen, předloktí a zápěstí dítěte.Loketní opěrky jsou vyplněny měkkou pěnou, která poskytuje dostatečné pohodlí zejména při delším používání.
Díky systémuTilttech™ Butterflymůžete sedadlo snadno přizpůsobit výšce psacího stolu a výšce dítěte. Tento inovativní systém, vytvořený s ohledem na zdravé, ergonomické držení těla, poskytuje mimořádné pohodlí.MechanismusTilttech™ Swingje zodpovědný za bezpečnost při pohupování a funkceTilttech™ Gearumožňuje aretaci opěradla ve zvoleném sklonu.
Pětiramenná základnazajišťuje stabilitu konstrukce a ještě větší bezpečnost pro malé hráče.Robustní a odolný píst skvěle tlumí nárazydíky vylepšenému systémuAir Damper™ System. Díky tomu mohou i ti nejmenší počítat s křeslem, které je uzpůsobeno jejich potřebám.
Bonusem navíc jsougumová kolečka PFC™360 s funkcí Lock&Go. Jejich primární předností je ochrana podlahy před poškrábáním.Funkce Lock&Gozvyšuje bezpečnost, díky možnosti zablokování a odblokování jednoho z koleček jednoduchým pohybem. Lze tak předejít potenciálnímu pádu z křesla.
Křeslo KIDS je určeno pro uživatele s výškou od 125 do 155 cm.
Na produkt se vztahuje2-letá záruční doba výrobce.Zboží vám bude doručenoZDARMAna vaši adresu v rámci ČR.DŮLEŽITÉ:V případě, že daný produkt nesplňuje Vaše očekávání, máte právo na jeho vrácení do 14 dnů od doručení.

Produkt je výrobek značky Kido By Diablo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Diablo Chairs - Dětské otočné křeslo Diablo Kids X-Ray: bílo-růžové a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kido By Diablo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kido By Diablo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Diablo Chairs - Dětské otočné křeslo Diablo Kids X-Ray: bílo-růžové
Právě si prohlížíte...

6126,- Kč