Diablo Chairs - Dětské křeslo Diablo Kids X-Player 2.0: bílo-černé

Diablo Chairs - Dětské křeslo Diablo Kids X-Player 2.0: bílo-černé
6 026 5 392 930
6 026,- Kč

Původní cena: 5 392,- Kč


Hodnocení:


Diablo Chairs - Dětské křeslo Diablo Kids X-Player 2.0: bílo-černé z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ezidle a budete spokojení s dodaným Diablo Chairs - Dětské křeslo Diablo Kids X-Player 2.0: bílo-černé .

Detailní informace

Herní křeslo Diablo Kids X-Player v bílo-černém provedení je skvělou volbou pro každé dítě, které při hraní ocení pohodlí, styl i moderní funkce.Není pouze pohodlné, ale také bezpečné - má pevnou konstrukci a stabilní základnu, což zaručuje bezpečnost při intenzivních herních střetnutích.Jedná se o produkt, který splní očekávání těch nejnáročnějších uživatelů.Díky využití nejnovějších moderních technologií zaručuje maximální pohodlí.Ergonomický tvar křesla poskytuje optimální oporu pro záda a krk tak, aby si dítě užilo hru bez zbytečné únavy.Je... vyrobeno z kvalitních materiálů, díky čemuž je velmi odolné.Diablo X-Player v bílo-černém provedení vypadá velmi stylově a moderně. Je tak skvělým doplňkem do každého dětského pokoje.Nastavitelné loketní opěrky a sedák umožňují přizpůsobit křeslo individuálním potřebám uživatele a zajistit mu plný komfort při sezení u počítače.Charakteristickým znakem řady X-Player je čalounění, vyrobené z prodyšné tkaninyEcoFiber™ a síťoviny Diablo Honeycomb™, která má rovněž velmi prodyšnou strukturu. Toto inovativní řešení zajišťuje správnou cirkulaci vzduchu, která chrání před nepříjemným přehříváním i v horkých letních dnech.Boky i opěradlo křesla jsou potaženy hladkou eko-kůžíHDS™,díky které získává svůj dravý vzhled, kterému neodolá žádný hráč.Herní křeslo je vybaveno profilovanou opěrkou hlavy, která je dokonalou oporou pro krční páteř a odstraňuje nepříjemnou bolest šíje nebo hlavy.Měkká bederní opěrka poskytuje ergonomickou podporu zádům a přizpůsobuje se tvaru těla hráče.Díky pružné Memory pěně se hlavová i bederní opěrka nedeformují a vrací se vždy do původního tvaru.Celá konstrukce sedáku i opěradla je vyplněna měkkou HR pěnou, která zajišťuje pohodlné sezení a tlumí nárazy plynoucí ze vzrušující hry.Křeslo je vybaveno mechanismemTilttech™, díky kterému se uživatel může v křesle příjemně pohupovat s možností aretace ve zvoleném úhlu náklonu.Loketní opěrkyArmtech™ Hybrid SoftTouch jsou nejen odolné, ale také extrémně pohodlné, díky měkké pěně, kterou jsou pokryty.Jsou nastavitelné ve třech rovinách, což umožňuje jejich dokonalé přizpůsobení potřebám uživatele. Pokud jsou správně nastaveny, pak dokáží ulevit ramenům, předloktí i zápěstí.Pevná, pětiramenná křížová základna je vybavena gumovými kolečkyPFC™ 360, které zajišťují tiché užívání a plnou mobilitu na jakémkoli typu povrchu. Zároveň zabraňují případnému poškrábání podlahy.Velikost KIDS je určena pro hráče s výškou od 125 do 155 cm.Na produkt se vztahuje2-letá záruční doba výrobce.Zboží vám bude doručenoZDARMAna vaši adresu v rámci ČR.DŮLEŽITÉ:V případě, že daný produkt nesplňuje Vaše očekávání, máte právo na jeho vrácení do 14 dnů od doručení.

Produkt je výrobek značky Diablo Chairs.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Diablo Chairs - Dětské křeslo Diablo Kids X-Player 2.0: bílo-černé a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Diablo Chairs a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Diablo Chairs najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Diablo Chairs - Dětské křeslo Diablo Kids X-Player 2.0: bílo-černé
Právě si prohlížíte...

6026,- Kč