Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Diablo Chairs - Dětské křeslo Diablo Kids X-One 2.0 Legion

Diablo Chairs - Dětské křeslo Diablo Kids X-One 2.0 Legion

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Diablo Chairs - Dětské křeslo Diablo Kids X-One 2.0 Legion z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ezidle a budete spokojení s dodaným Diablo Chairs - Dětské křeslo Diablo Kids X-One 2.0 Legion .

Detailní informace

Dětské herní křeslo Diablo Kids X-One 2.0 Legion je skvělou volbou pro mladé hráče, kteří se chtějí cítit jako opravdoví hrdinové virtuálního světa.Křeslo je potaženo odolným materiálem, jehož vzhled připomíná vojenský camo styl. Díky tomu upoutá pozornost všech vojenských fanoušků.Díky své povrchové úpravě jistě osloví malé hráče i teenagery, kteří potřebují pohodlné a funkční křeslo jak ke studiu, tak k hraní her.Velikost KIDS je určena pro hráče s výškou od 125 do 155 cm.Díky pohodlné opěrce zad a hlavy vám toto křeslo umožnírelaxaci a odpoč...inek po intenzivních herních utkáních. Opěrky jsou nastavitelné v několika polohách, což umožňuje přizpůsobit je individuálním preferencím uživatele.Křeslo je čalouněno odolnoueko-kůží 4. generace HDS™, která se vyznačuje kvalitním zpracováním a snadným čištěním.Sedák a opěrák křesla jsou vyplněny měkkou HR pěnou, která je velmi odolná.Opěrka hlavy v podobě měkkého polštáře vyplněného HR pěnoupomáhá zajistit správné držení těla a odlehčuje krční páteři.Herní křeslo Diablo X-One 2.0 má také nastavitelný bederní profil, rovněž v podobě měkkého polštáře, vyplněného HR pěnou. Díky svému tvarupodporuje přirozené prohnutí páteře.Mechanismus Tilttech™ umožňuje snadnénastavení výšky sedákua sklápění opěradla až o 140°.Křeslo má také funkci pohupování s možností aretace ve zvolené poloze.Loketní opěrky Armtech™ Vertical SoftTouch jsou výškově nastavitelné. Obsahují měkkou podložku, vyplněnou pěnou, propohodlnou oporu předloktí a zápěstí.Křeslo má pětiramennou základnu s měkkými kolečky PFC™360. Kolečka mají originální design. Jejich gumový povrch chrání tvrdé podlahy před případným poškrábáním.Na produkt se vztahuje2-letá záruční doba výrobce.Zboží vám bude doručenoZDARMAna vaši adresu v rámci ČR.DŮLEŽITÉ:V případě, že daný produkt nesplňuje Vaše očekávání, máte právo na jeho vrácení do 14 dnů od doručení.

Produkt je výrobek značky Diablo Chairs.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Diablo Chairs - Dětské křeslo Diablo Kids X-One 2.0 Legion a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Diablo Chairs a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Diablo Chairs najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Diablo Chairs - Dětské křeslo Diablo Kids X-One 2.0 Legion
Právě si prohlížíte...

4857,- Kč