Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Diablo Chairs - Dětské křeslo Diablo Kids X-One 2.0 Craft Edition

Diablo Chairs - Dětské křeslo Diablo Kids X-One 2.0 Craft Edition

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Diablo Chairs - Dětské křeslo Diablo Kids X-One 2.0 Craft Edition z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ezidle a budete spokojení s dodaným Diablo Chairs - Dětské křeslo Diablo Kids X-One 2.0 Craft Edition .

Detailní informace

Vítejte ve světě hraní! V křesle Diablo Kids X-One 2.0 se vaše dítě bude cítit jako skutečný herní profesionál.Křeslo bylo navrženo zejména pro fanoušky populární počítačové hry. Je vyrobeno z odolných materiálů, které hráčům zajistí pohodlí a bezpečnost během dlouhých hodin, strávených u počítače.Herní křesla Diablo Kids jsou skvělou volbou pro mladé hráče a studenty, kteří potřebují především pohodlné a funkční sedadlo pro trávení času u počítače.Velikost KIDS je určena pro hráče s výškou od 125 do 155 cm.Křeslo bylo navrženo ve stylu Craft E...dition.Díky pohodlné opěrce zad a hlavy vám toto křeslo umožnírelaxaci a odpočinek po intenzivních herních utkáních. Opěrky jsou nastavitelné v několika polohách, což umožňuje přizpůsobit je individuálním preferencím uživatele.Křeslo je čalouněno odolnoueko-kůží 4. generace HDS™, která se vyznačuje kvalitním zpracováním a snadným čištěním.Sedák a opěrák křesla jsou vyplněny měkkou HR pěnou, která je velmi odolná.Opěrka hlavy v podobě měkkého polštáře vyplněného HR pěnoupomáhá zajistit správné držení těla a odlehčuje krční páteři.Herní křeslo Diablo X-One 2.0 má také nastavitelný bederní profil, rovněž v podobě měkkého polštáře, vyplněného HR pěnou. Díky svému tvarupodporuje přirozené prohnutí páteře.Mechanismus Tilttech™ umožňuje snadnénastavení výšky sedákua sklápění opěradla až o 140°.Křeslo má také funkci pohupování s možností aretace ve zvolené poloze.Loketní opěrky Armtech™ Vertical SoftTouch jsou výškově nastavitelné. Obsahují měkkou podložku, vyplněnou pěnou, propohodlnou oporu předloktí a zápěstí.Křeslo má pětiramennou základnu s měkkými kolečky PFC™360. Kolečka mají originální design. Jejich gumový povrch chrání tvrdé podlahy před případným poškrábáním.Na produkt se vztahuje2-letá záruční doba výrobce.Zboží vám bude doručenoZDARMAna vaši adresu v rámci ČR.DŮLEŽITÉ:V případě, že daný produkt nesplňuje Vaše očekávání, máte právo na jeho vrácení do 14 dnů od doručení.

Produkt je výrobek značky Diablo Chairs.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Diablo Chairs - Dětské křeslo Diablo Kids X-One 2.0 Craft Edition a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Diablo Chairs a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Diablo Chairs najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Diablo Chairs - Dětské křeslo Diablo Kids X-One 2.0 Craft Edition
Právě si prohlížíte...

4857,- Kč