Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Dětské zateplené softshellové kalhoty Wamu velikost 110/116 - 20% sleva

-20%
Dětské zateplené softshellové kalhoty Wamu velikost 110/116
Dětské zateplené softshellové kalhoty Wamu velikost 110/116
Dětské zateplené softshellové kalhoty Wamu velikost 110/116
Dětské zateplené softshellové kalhoty Wamu velikost 110/116

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dětské zateplené softshellové kalhoty Wamu velikost 110/116 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Bagosport a budete spokojení s dodaným Dětské zateplené softshellové kalhoty Wamu velikost 110/116 .

Zlevněné zboží

Děti jsou živel. Potřebují oblečení, které s nimi bude držet krok! Se softshellovými kalhotami WAMU se nemusíte bát větru ani deště a navíc skvěle vypadají. Kompletně z udržitelných materiálů. Vysoký vodní sloupec, extrémní prodyšnost a díky zpevněným kolenům už žádné díry po třetím nošení. Vlastnosti produktu: - Recyklovaný softshell zateplený fleecem. - Pohodlný perfektně padnoucí střih se sedlem.- Vhodné do města i do přírody. - Pružný pas za sametově jemného funkčního úpletu TENCEL™ Lyocell s vnitřní gumou s dírkou pro možnost regulace pasu.... - Zpevněná kolenní část odolným materiálem. - Otevřené boční kapsy.- Reflexní prvky.- Produkt splňuje OEKO-TEX® STANDARD 100 třídy 1 a také evropské bezpečnostní normy ČSN EN 14682 a TNI CEN/TR 16792. Recyklovaný softshell s fleecem vyrobený přímo pro značku WAMU - opatřený nejpřísnějším ekologickým a kvalitativním certifikátem Bluesign®- naprosto výjimečné parametry prodyšnosti 18 000 g/m/24h - bez rizika nadměrného pocení a následného prochladnutí- vysoký vodní sloupec 10 000 mm- unikátní potisk a design Upozornění: Naše unikátní designy jsou na softshell tištěny sublimačním tiskem, při kterém dochází k vysokotlakému stlačení materiálu. Softshell pak může dočasně působit tenčím dojmem. I přesto je materiál stále vhodný do podmínek chladného počasí. Tloušťka materiálu se již po prvním praní vrátí do původního stavu. Co znamená vysoká prodyšnost?- míra prodyšnosti udává vlastnost materiálu “dýchat” a odvádět tělesné výpary- vysoká prodyšnost zaručí, že se organismus nepřehřívá, dítě se nepotí- po ukončení aktivní činnosti organismus neprochladne- WAMU recyklovaný softshell má nejvyšší prodyšnost na trhu s recyklovaným softshellemMateriálové složení:líc & rub : 100% polyestermembrána: 100% polyurethannáplet v pase: 94%TENCEL™ Lyocell/ 6% elastan *Reálná barva se od zobrazené může drobně lišit v závislosti na nastavení a kvalitě vašeho zobrazovacího zařízení. *Od velikosti 140-146 a výše, není na kapse a zádech bundy a kapse kalhot velký motiv.

Produkt je výrobek značky Wamu ,distribuovaný s EAN kódem 8596040209661.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 110/116
  • Barva: Petrolejová
  • Hmotnost: 0.300000 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dětské zateplené softshellové kalhoty Wamu velikost 110/116 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wamu a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wamu najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dětské zateplené softshellové kalhoty Wamu velikost 110/116
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

959,- Kč