Dětská modulární skříň ATREY,Dětská modulární skříň ATREY - 15% sleva

-15%
Dětská modulární skříň ATREY,Dětská modulární skříň ATREY
Dětská modulární skříň ATREY,Dětská modulární skříň ATREY
Dětská modulární skříň ATREY,Dětská modulární skříň ATREY
Dětská modulární skříň ATREY,Dětská modulární skříň ATREY
990 1 160 1527
990,- Kč

Původní cena: 1 160,- Kč


Hodnocení:


Dětská modulární skříň ATREY,Dětská modulární skříň ATREY z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Dětská modulární skříň ATREY,Dětská modulární skříň ATREY .

Zlevněné zboží

Dětská skříň ATREY je jedinečná v tom, že je modulární a můžete ji smontovat podle potřeby. Dokonce i její police si můžete navrhnout a poskládat podle toho, jak právě potřebujete. Modulární skříň je vyrobena z kovové konstrukce v kombinaci s plastovými úložnými boxy v počtu 8 kusů. Neobsahuje box se závěsným prostorem, ale její krásu dotváří šedé barevné provedení s milými dětskými vzory. Nosnost každého boxu představuje 5 kg, avšak boxy třeba rovnoměrně zatěžovat, aby nedocházelo k jejich znehodnocení. Barva:šedá / dětský vzorMateriál:konstru...kce: kovbox: plastspojovací prvky: ABS plast Rozměry:šířka: 74 cmhloubka: 37 cmvýška: 148 cmNosnost boxu:5 kgHmotnost:5 kgDodáváno v demontu. Rychlá montáž, snadná údržba:- Montáž trvá pouze několik minut. Stejně rychle skříň demontujete.- Modulární skříň je ideální i během výletů či při častém stěhování.- Nejprve smontujte spodní část skříně.- Potom přidejte boční panely, nakonec vrchní část prvního patra.- Postupujte stejně, dokud nesložíte celou skříň.- Kovový rám se spojuje pomocí spojovacích plastových částí.- V konstrukci je zabudovaný magnet, který zajišťuje, že se dvířka polic samy neotevírají.- Police se snadno čistí.- Plast je velmi silný a odolný vůči mechanickému poškození.,Dětská skříň ATREY je jedinečná v tom, že je modulární a můžete ji smontovat podle potřeby. Dokonce i její police si můžete navrhnout a poskládat podle toho, jak právě potřebujete. Modulární skříň je vyrobena z kovové konstrukce v kombinaci s plastovými úložnými boxy v počtu 8 kusů. Neobsahuje box se závěsným prostorem, ale její krásu dotváří šedé barevné provedení s milými dětskými vzory. Nosnost každého boxu představuje 5 kg, avšak boxy třeba rovnoměrně zatěžovat, aby nedocházelo k jejich znehodnocení. Barva:šedá / dětský vzorMateriál:konstrukce: kovbox: plastspojovací prvky: ABS plast Rozměry:šířka: 74 cmhloubka: 37 cmvýška: 148 cmNosnost boxu:5 kgHmotnost:5 kgDodáváno v demontu. Rychlá montáž, snadná údržba:- Montáž trvá pouze několik minut. Stejně rychle skříň demontujete.- Modulární skříň je ideální i během výletů či při častém stěhování.- Nejprve smontujte spodní část skříně.- Potom přidejte boční panely, nakonec vrchní část prvního patra.- Postupujte stejně, dokud nesložíte celou skříň.- Kovový rám se spojuje pomocí spojovacích plastových částí.- V konstrukci je zabudovaný magnet, který zajišťuje, že se dvířka polic samy neotevírají.- Police se snadno čistí.- Plast je velmi silný a odolný vůči mechanickému poškození.

Produkt je výrobek značky Kondela ,distribuovaný s EAN kódem 32242109002757.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 5.05 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dětská modulární skříň ATREY,Dětská modulární skříň ATREY a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kondela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kondela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dětská modulární skříň ATREY,Dětská modulární skříň ATREY
Právě si prohlížíte... - 15% sleva

990,- Kč