Dětská houpačka Finio Black White - 18% sleva

-18%
Dětská houpačka Finio Black White
1 631 1 999 637
1 631,- Kč

Původní cena: 1 999,- Kč


Hodnocení:


Dětská houpačka Finio Black White z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Dětská houpačka Finio Black White .

Zlevněné zboží

Stylová, praktická houpačka Houpačka je určena pro děti od narození do 9 kg váhy dítěte. Pasuje perfektně k modernímu vnitřku. Sedadlo a popruhy jsou z měkkého plyše a proto velmi pohodlné pro dítě. Houpačkový rám je z masivního dřeva a lze kombinovat s vysokou židlí Fini (samostatně k dispozici) postavit houpací křeslo pro starší dítě. Potažené plyšem Měkké a pružné textilie zajišťují pohodlí dítěte. Nastavitelné bezpečnostní pásy Přizpůsobení výšce dítěte je možné. Houpací rám vyrobený z masivního dřeva. Stylové a masivní dřevo, které perfekt...ně odpovídá vašemu modernímu prostoru. Funkčnost požadavků Pro změnu z aretační polohy do kyvné polohy stačí páka k seřízení. Snímatelný potah Nemusíte se starat o skvrny. Materiál s povlakem lze prát při 30 stupních. Polštáře pod otočným rámem Plastové podložky s gumovými prvky chrání podlahu před prasklinami a navlhčením houpačky. Dvojí funkce houpacího lehátka: Jsou možná dvě nastavení, poloha plně ležící pro spaní a polo ležící poloha. Kompatibilní s vysokou židlí Fini (prodává se samostatně) Výkyvný rám lze kombinovat s vysokou židlí Fini a vytvořit tak jedno houpací křeslo. Detaily: Vhodná pro děti do hmotnosti / ve věku: Od narození do 9 kg Skandinávský design ležící poloha pro spaní a polo ležící poloha. Dvě nastavení polohy otočného rámu Technické detaily: Hmotnost: 3,5 kg Rozměry v poloze ležení (šířka x délka x výška): 47 x 73 x 46 cm Rozměry v poloze ležení (šířka x délka x výška): 47 x 73 x 54 cm Materiál: Masivní dřevo, polyester a ocel Součástí dodávky je dětská houpačka Finio, vysoká židle Fini je k dispozici samostatně.

Produkt je výrobek značky Kinderkraft ,distribuovaný s EAN kódem 5902533911219.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 999,- Kč
1 319,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Dětská houpačka Finio Black White a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kinderkraft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kinderkraft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dětská houpačka Finio Black White
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

1631,- Kč