Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dětská elektrokoloběžka Bluetouch Superkids, fialová

Dětská elektrokoloběžka Bluetouch Superkids, fialová
Dětská elektrokoloběžka Bluetouch Superkids, fialová
Dětská elektrokoloběžka Bluetouch Superkids, fialová
Dětská elektrokoloběžka Bluetouch Superkids, fialová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dětská elektrokoloběžka Bluetouch Superkids, fialová z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Dětská elektrokoloběžka Bluetouch Superkids, fialová .

Detailní informace

Dětská elektrokoloběžka Bluetouch Superkids Pořiďte svým dětem skvělý dárek v podobě dětské elektrokoloběžky ideální pro zábavné jízdy do školy, na návštěvu k babičce nebo frajeření s kamarády. Lehká a snadno ovladatelná elektrická koloběžka Bluetouch Superkids se stylovým designem ve fialové barvě, je určena pro děti od 5 let, které si na ní mohou užít zábavné jízdy rychlostí až 15 km/h, urazit vzdálenost až 10 km na jedno nabití a zajistit si pozornost okolí efektním bočním osvětlením. Zábavné a bezpečné jízdy Zajistěte svým dětem rychlé a zá...bavné cesty do školy, na kroužek nebo za kamarády. Elektrokoloběžka Superkids nabízí výběr ze dvou rychlostních režimů s maximální rychlostí až 15 km/h, zatímco pohodlí při jízdách zajišťují široké 6,5“ kola, měkké poddajné rukojeti nebo stupátko s protiskluzovou úpravou. Dlouhý dojezd a rychlé nabíjení Elektrická koloběžka Bluetouch Superkids umožní vašim dětem dostat se do školy i zpět na jedno nabití. Její vestavěná 2.5Ah lithiová baterie nabízí skvělý dojezd až 10 km na jedno nabití a potěší rychlým nabíjením, kdy k jejímu plnému nabití stačí pouhé 2 až 3 hodiny v nabíječce. Unikátní barevné provedení Díky jejímu stylovému designu si vaše děti koloběžku okamžitě zamilují. Kromě měnícího se barevného LED osvětlení po stranách, zaujme také svým unikátním barevným designem stupátka, navrženým českými designéry.

Produkt je výrobek značky Bluetouch ,distribuovaný s EAN kódem 8594161629610.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dětská elektrokoloběžka Bluetouch Superkids, fialová a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bluetouch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bluetouch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dětská elektrokoloběžka Bluetouch Superkids, fialová
Právě si prohlížíte...

7490,- Kč