DerDieDas ® ErgoFlex Superflash Neonová hvězda, 5 ks. - 8% sleva

-8%
DerDieDas ® ErgoFlex Superflash Neonová hvězda, 5 ks.
6 530 7 074 1339
6 530,- Kč

Původní cena: 7 074,- Kč


Hodnocení:


DerDieDas ® ErgoFlex Superflash Neonová hvězda, 5 ks. z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným DerDieDas ® ErgoFlex Superflash Neonová hvězda, 5 ks. .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Věk: od 6 let ErgoFlex je náš tenký školní batoh - je měkký, prostorný a váží pouhých 800 gramů. Ve tmě svítí obzvlášť jasně, když světlo dopadá na mimořádně velké fluorescenční a retroreflexní plochy. Výměnná tlačítka je možné vyměnit během okamžiku. Díky výškově nastavitelnému systému nosných popruhů roste s dítětem a odlehčuje jeho záda. Prodyšné, ergonomické polstrování zad se dokonale přizpůsobí tvaru zad dítěte. Další výhodou jsou polstrované ramenní popruhy ze síťoviny v ergonomickém tvaru S a hrudní popruh s nast...avitelnou délkou a výškou. Pánevní popruh ergonomicky přesouvá těžiště brašny na boky a v případě potřeby jej lze snadno odepnout. Velké reflexní plochy zajišťují bezpečnou cestu do školy. Rozměry a hmotnost: Rozměry balení (délka x šířka x výška): 28 x 39 x 24 cm. Hmotnost: 0,8 kg Materiál a péče: Na výrobu školních tašek DerDieDas se používají pouze vysoce kvalitní materiály - neobsahují azobarviva, kadmium, PCP a barviva způsobující alergie. Použité tkaniny jsou vodoodpudivé a extrémně odolné. Školní aktovky z DerDieDas jsou nejen recyklovatelné, ale také vyrobené z recyklovaného materiálu: vnější látka a vnitřní podšívka jsou vyrobeny z recyklovaných PET lahví. Součástí dodávky je: ErgoFlex je k dispozici v praktické 5dílné kompletní sadě s boxem na sešity, sportovní taškou, taškou na lenošku, studentským pouzdrem s kvalitními tužkami Staedtler a v závislosti na motivu se 2 výměnnými knoflíky a visačkou nebo 3 výměnnými knoflíky.

Produkt je výrobek značky Derdiedas ,distribuovaný s EAN kódem 4006047851588.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

DerDieDas ® ErgoFlex Superflash Neonová hvězda, 5 ks. a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Derdiedas a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Derdiedas najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

DerDieDas ® ErgoFlex Superflash Neonová hvězda, 5 ks.
Právě si prohlížíte... - 8% sleva

6530,- Kč