Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

DerDieDas ® Ergoflex Max Pepper mint Pony, 5 ks.

DerDieDas ® Ergoflex Max Pepper mint Pony, 5 ks.

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


DerDieDas ® Ergoflex Max Pepper mint Pony, 5 ks. z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným DerDieDas ® Ergoflex Max Pepper mint Pony, 5 ks. .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od 6 let Školní aktovka ErgoFlex MAX má pevný a stabilní tvar a váží 950 gramů. Díky vyměnitelným knoflíkům a nástavcům ji lze v mžiku přeorganizovat. Díky systému několika výškově nastavitelných nosných popruhů roste s dítětem a odlehčuje jeho zádům. Prodyšné ergonomické polstrování zad se dokonale přizpůsobí tvaru zad dítěte. Další výhodou jsou polstrované ramenní popruhy ze síťoviny v ergonomickém tvaru S a délkově a výškově nastavitelný hrudní popruh. Pánevní popruh posouvá těžiště brašny ergonomicky k bokům a v... případě potřeby jej lze snadno odejmout. Velké reflexní plochy zajišťují bezpečnou cestu do školy. Rozměry a hmotnost: Rozměry brašny (délka x šířka x výška): 29 x 39 x 25 cm. Hmotnost: 0,95 kg Materiál a péče: Školní tašky DerDieDas jsou vyrobeny pouze z vysoce kvalitních materiálů - neobsahují azobarviva, kadmium, PCP a barviva způsobující alergie. Použité látky jsou vodoodpudivé a extrémně odolné. Školní aktovky z DerDieDas jsou nejen recyklovatelné, ale také vyrobené z recyklovaného materiálu: vnější látka a vnitřní podšívka jsou vyrobeny z recyklovaných PET lahví. Součástí dodávky je: ErgoFlex MAX je k dostání v praktické kompletní sadě s boxem na sešity, sportovní taškou, sáčkem na aktovku, studentským pouzdrem s kvalitními tužkami Staedtler a v závislosti na motivu se 2 vyměnitelnými knoflíky a visačkou nebo 3 vyměnitelnými knoflíky.

Produkt je výrobek značky Derdiedas ,distribuovaný s EAN kódem 4006047881523.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Zelená
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

DerDieDas ® Ergoflex Max Pepper mint Pony, 5 ks. a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Derdiedas a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Derdiedas najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

DerDieDas ® Ergoflex Max Pepper mint Pony, 5 ks.
Právě si prohlížíte...

6566,- Kč