Delphin Jídelní set Foody Space C2G - 10% sleva

-10%
Delphin Jídelní set Foody Space C2G
Delphin Jídelní set Foody Space C2G
Delphin Jídelní set Foody Space C2G
Delphin Jídelní set Foody Space C2G
672 747 423
672,- Kč

Původní cena: 747,- Kč


Hodnocení:


Delphin Jídelní set Foody Space C2G z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Delphin Jídelní set Foody Space C2G .

Zlevněné zboží

Delphin SPACE je označení pro exkluzivní sérii tašek z dílny značky Delphin. Vyznačuje se špičkovým zpracováním, kvalitními zipy, ale zejména výjimečným designem s použitím C2G kamufláže. Delphin SPACE je označení pro exkluzivní sérii tašek z dílny značky Delphin. Vyznačuje se špičkovým zpracováním, kvalitními zipy, ale zejména výjimečným designem s použitím C2G kamufláže. Jídelní souprava, která vám iv odlehlých oblastech kempování dopřeje komfort civilizace :) V chytře složeném setu naleznete úhledně uložené dva plastové talíře, multifunkční ...nůž (otevírá na pivo, konzervy, vývrtku a nožík), dvě vidličky, dva příborové nože a jeden ostrý nůž. Příjemným detailem je i přiložený ručníček. Technické parametry:
Rozměry: 25x27x7cm Průměr talíře: 23cm Rozměr ručníku: 33x33cm
Stylová patentovaná kamufláž z dílny značky Delphin pod označením C2G má mnoho podob a úhlů pohledu. Přesně tak i její název, který můžeme volně přeložit jako Carpath 2. generace, což přímo odkazuje na jejího předchůdce, ale můžeme ho číst i jako Carpath to Green, tedy přechod myšlenky Carpathu do zelené barvy. Její jedinečnost a nezaměnitelnost spočívá v prvcích, ze kterých je vytvořena. Na první dojem jde o kamufláž tvořenou třemi různými odstíny zelené. Všechno se však změní při detailnějším pohledu, kdy si všimnete siluety kaprů, komponent kaprařské montáže a log značky Delphin spolu s označením C2G. Díky tomuto neopakovatelnému provedení se vaše rybářská výbava okamžitě stane jedinečnou a maximálně originální.

Produkt je výrobek značky Delphin ,distribuovaný s EAN kódem 8586018007139.

Procházet zboží z kategorie Sport Delphin, Outdoorové aktivity Delphin, Rybaření Delphin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Delphin Jídelní set Foody Space C2G a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delphin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delphin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delphin Jídelní set Foody Space C2G
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

672,- Kč