Dekorativní kovový svícen - Květina

Dekorativní kovový svícen - Květina
Dekorativní kovový svícen - Květina
Dekorativní kovový svícen - Květina
Dekorativní kovový svícen - Květina
249 249 185
249,- Kč

Původní cena: 249,- Kč


Hodnocení:


Dekorativní kovový svícen - Květina z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekordomu a budete spokojení s dodaným Dekorativní kovový svícen - Květina .

Detailní informace

Nádherný dekorativní svícen z kovu je překrásnou dekorací, která dodá interiéru zpestření a příjemnou atmosféru. Svícen je propracovaný do detailů a ozdobený kovovou květinou se skleněným kamínkem. Tento krásný svícen ozvláštní jakýkoliv jídelní či konferenční stůl, poličku nebo komodu a skvěle vám poslouží při běžném stolování, romantické večeři, během Vánoc a různých oslav. Hořící svíčka v kovovém svícnu dodá místnosti útulný a hřejivý pocit. Svícen také umožní bezpečnější, zajímavější a praktičtější pálení svíček.
Tento kovový dekorativ...ní svícen si rychle oblíbíte díky jeho jedinečnému designu a vysoké kvalitě. Svícen je detailně propracovaný a zpestřený krásnou kovovou květinou s lesklým skleněným kamínkem. Místo na svíčku je ozdobené zajímavými ornamenty posázenými stejnými kamínky. Dekorativní svícen se hodí na jakoukoliv příležitost, slavností i neformální či na pouhé zkrášlení jídelního stolu a vytvoření útulné atmosféry. Svíčky už jako zdroj světla zřejmě používali staří Egypťané. Popularita svíček, avšak přetrvává i v moderním světě, ve kterém si ceníme jejich uklidňujících vlastností a schopnosti navodit jedinečnou atmosféru. S nádherným kovovým svícnem bude pálení svíček jednodušší a elegantnější.
Vlastnosti produktu
Barva – černá
Materiál – kov, sklo
Rozměry – 20 cm
Hořící svíčku sfoukněte při odchodu z místnosti a nenechávejte ji hořet bez dozoru v blízkosti domácích zvířat a dětí. Hořící svíčka může svícen z venku rozpálit, doporučujeme se ho dotýkat opatrně. 

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dekorativní kovový svícen - Květina a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Dekorativní kovový svícen - Květina
Právě si prohlížíte...

249,- Kč