Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cybex SILVER Aton B2 i-Size Volcano Black se základnou Base One 2022

Cybex SILVER Aton B2 i-Size Volcano Black se základnou Base One 2022

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cybex SILVER Aton B2 i-Size Volcano Black se základnou Base One 2022 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Cybex SILVER Aton B2 i-Size Volcano Black se základnou Base One 2022 .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Od tělesné výšky 45 do 87 cm; maximálně 13 kg; od narození do cca 24 měsíců. Lineární ochrana proti bočnímu nárazu: snižuje síly působící na vozidlo v případě bočního nárazu. Spolehlivá ochrana před sluncem a větrem díky XXL sluneční stříšce (USF50+) Roste s vaším dítětem díky 11polohové výškově nastavitelné opěrce hlavy. Snadná manipulace a skladování Kompatibilní s kočárky cybex Ergonomicky správná poloha díky novorozenecké vložce pro děti do 60 cm. Rychlé propojení se základnou station jedním kliknutím Velmi lehká a k...ompaktní základna station Isofix a nastavitelnou opěrnou nohou Způsob připoutání dítěte: 5bodový bezpečnostní pás Možnosti instalace v autě: proti směru jízdy Instalace: Základna station Rozměry a hmotnost: Rozměry dětské autosedačky (délka x šířka x výška): 66 x 44 x 39 cm Hmotnost výrobku dětská autosedačka: 3,9 kg Rozměry základny station (délka x šířka x výška): 61 x 33 x 16 cm Základní hmotnost výrobku station : 3,65 kg Materiál a péče: Materiál potahu: 100 % polyester Pokyny pro péči: lze prát v pračce při 30 °C Kompatibilita: Sada SensorSafe 4 v 1 Snøgga Mini chránič nohou kočárky cybex GOLD a cybex PLATINUM Součástí dodávky je: Dětské nosítko Aton B2 i-Size Novorozenecká vložka Základna station Základna 1

Produkt je výrobek značky Cybex Silver.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Gala Pro Line 12 Dimple

Velikost 5 Official / Red Blue White / Polyurethane / Gala
970,- Kč
Detail
1 590,- Kč
1 482,- Kč
Detail
1 590,- Kč
1 482,- Kč
Detail

Wilson AVP Oasis

Violet Pink / Synthetic Leather / Wilson
405,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Cybex SILVER Aton B2 i-Size Volcano Black se základnou Base One 2022 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cybex Silver a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cybex Silver najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cybex SILVER Aton B2 i-Size Volcano Black se základnou Base One 2022
Právě si prohlížíte...

7461,- Kč