Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cybex GOLD Solution S-Fix autosedačka 2022 Granite Black - 31% sleva

-31%
Cybex GOLD Solution S-Fix autosedačka 2022 Granite Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cybex GOLD Solution S-Fix autosedačka 2022 Granite Black z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Cybex GOLD Solution S-Fix autosedačka 2022 Granite Black .

Zlevněné zboží

Skupina 2/3, 15 až 36 kg, od cca 3 do 12 let Autosedačka Solution S-Fix - optimálně se přizpůsobí potřebám Vašeho dítěte. Jako pro Vaše dítě stvořená: Solution S-Fix roste s dítětem od 3 do 12 let a vždy se přizpůsobí jeho aktuálním potřebám. Přesně jako to dělají rodiče. Nejnovější člen osvědčené řady Solution přesvědčí inovativními bezpečnostními a komfortními funkcemi. 3x naklonitelná opěrka hlavy Optimalizovaná, naklonitelná opěrka hlavy zabraňuje nebezpečnému naklánění hlavy dopředu během spánku. Tak zůstane hlava dítěte v bezpečné zóně, c...ož je mimořádně důležité v případě bočního nárazu. Optimalizovaná ochrana proti bočním nárazu L.S.P. System) Sklopný na straně dveří. L.S.P. systém autosedačky Solution S-Fix nabízí zvýšenou bezpečnost v případě bočního nárazu. Oproti neaktivnímu systému L.S.P. konstrukce autosedačky absorbuje nárazové síly v případě bočního nárazu a energie je tak redukována až o 25%. 12x výškově nastavitelná opěrka hlavy - pohodlná ochrana, která poroste spolu s Vaším dítětem Solution S-Fix roste s dítětem ve věku 3 až 12 let, což je dlouhá doba plná změn. Výškově nastavitelná opěrka hlavy do 12 poloh se přizpůsobí potřebám dítěte. Pomocí jedné ruky rodiče snadno nastaví ochranu hlavy a ramen. Systém ventilace - podporuje příjemnou teplotu těla Základním prvkem poskytujícím pohodlí patří síť ventilačních kanálků, která prochází stavebními prvky zádové opěrky a sedáku. Tento systém zajišťuje příjemné klima i v horkých dnech. Isofix Connect - pro větší stabilitu a bezpečnost Systém Isofix Connect zvyšuje stabilitu a bezpečnost po celou dobu životnosti pomocí jednoduchého systému uchycení. Spojky jsou pomocí západek spojeny s body Isofix ve Vašem voze. Spojky Isofix lze snadno zasunout, autosedačku lze tedy používat i ve vozech, které nejsou systémem Isofix vybaveny. Dodatečné vlastnosti: Systém cirkulace vzduchu: tento systém zajišťuje příjemné klima i v horkých dnech Isofix Connect Lze ji umístit i do vozů, které nejsou vybaveny systémem Isofix. Široký a hluboký polštář na sezení: zajišťuje pohodlnou jízdu dlouhou dobu Detaily: patentovaná naklonitelná opěrka hlavy Optimalizovaná ochrana proti bočním nárazu L.S.P. System) Optimální odvětrávací systém 12x výškově nastavitelná opěrka hlavy ISOFIX Connect pro extra stabilitu a bezpečnost. Široký a hluboký polštář na sezení: zajišťuje pohodlnou jízdu dlouhou dobu Polohovatelná zádová opěrka: skvěle se přizpůsobí autosedadlu Pevná skořepina: absorbuje nárazové síly a odvádí je od dítěte Technické detaily: Rozměry (délka x šířka x výška): 40,5 x 50 x 61 cm Hmotnost: 6,2 kg Potah pratelný na 30 stupňů Tento výrobek byl vyvinut a navržen v Německu.

Produkt je výrobek značky Cybex Gold ,distribuovaný s EAN kódem 4058511836065.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Cybex GOLD Solution S-Fix autosedačka 2022 Granite Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cybex Gold a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cybex Gold najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cybex GOLD Solution S-Fix autosedačka 2022 Granite Black
Právě si prohlížíte... - 31% sleva

3779,- Kč