Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cybex GOLD Lemo 4 v 1 Stone Blue

Cybex GOLD Lemo 4 v 1 Stone Blue

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cybex GOLD Lemo 4 v 1 Stone Blue z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Cybex GOLD Lemo 4 v 1 Stone Blue .

Detailní informace

Od narození do 99 let: se sadou Lemo 4 v 1, nadčasovým řešením nábytku pro vysoké židle, má vaše dítě místo u kuchyňského stolu a v rodině od samého začátku. A zároveň je to zábava. Věčné křeslo Hnízdo Bouncer Nest můžete začít používat až po narození dítěte. Jakmile dítě začne sedět, přiložená dětská souprava mu v případě potřeby poskytne oporu. A ještě více možností čeká na vás a vaši rodinu. Podrobnosti o produktu: Svoboda pro novorozence Snadné nastavení Od narození do 99 let Věk s hopsadlem Nest: Od narození do 6 měsíců Věk s dětskou sadou...: od 6 měsíců do 3 let; přibližně 15 kg Věk bez dalších příloh: Od 3 let do 99 let: Lemo Chair stand-alone Individuální nastavení hloubky Individuální nastavení výšky Bezpečně u vás doma Technické detaily: Rozměry (délka x šířka x výška): 56 x 54,5 x 81,5 cm Hmotnost: 7,7 kg Produkty ke kombinaci (prodávají se samostatně): Lemo Comfort Inlay Stojan Lemo Bouncer Postroj Lemo Rozsah dodávky: Vysoká židle Lemo Dětská sada Lemo Zásobník Lemo Hnízdo Lemo Bouncer Novorozenecká vložka Lemo Bouncer Lemo Bouncer Head Hugger Lemo Bouncer Adapter Prodloužení nohou Lemo Návod k použití

Produkt je výrobek značky Cybex Gold ,distribuovaný s EAN kódem 4063846171415.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Modrá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Cybex GOLD Lemo 4 v 1 Stone Blue a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cybex Gold a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cybex Gold najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cybex GOLD Lemo 4 v 1 Stone Blue
Právě si prohlížíte...

10390,- Kč