Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cybex GOLD lehátko Lemo Pearl Pink - 6% sleva

-6%
Cybex GOLD lehátko Lemo Pearl Pink

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cybex GOLD lehátko Lemo Pearl Pink z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Cybex GOLD lehátko Lemo Pearl Pink .

Zlevněné zboží

Nové odrážedlo Lemo lze používat buď samostatně se stojanem na odrážedlo, nebo v kombinaci s židličkou Lemo (prodává se samostatně), aby vaše dítě mohlo sedět u stolu od prvního dne. Krmení. Spaní. Houpání. Design t pro každodenní život dětí. Odrážedlo Lemo lze používat ve všech každodenních situacích, ať už při jídle, spánku nebo hraní, a pro vaše dítě je vždy pohodlné a bezpečné. Díky nastavitelné opěrce zad ji můžete snadno a rychle nastavit do vodorovné polohy, když vaše dítě usne, nebo do vzpřímené polohy, když je vzhůru. Přirozené hopsání... na hopsadle je nejen dobré pro zábavu, ale také pomáhá dětem rozvíjet svaly a motorické dovednosti. Podrobnosti o produktu: Jíst, spát a houpat se Nastavitelné opěradlo Pohodlná funkce houpání Prodyšná opěrka zad Jednoduchý montážní systém Bezpečný a nastavitelný systém postrojů Technické detaily: Rozměry v otevřené poloze (délka x šířka x výška): 61 x 44 x 46 cm. Rozměry vsedě (délka x šířka x výška): 61 x 44 x 55 cm Hmotnost výrobku: 3,6 kg Od narození do 6 měsíců: cca 9 kg s 5bodovým systémem postrojů. Od 6 měsíců do 3 let; cca 15 kg bez 5bodového systému postroje Látkové potahy lze prát v pračce při 30 °C Kompatibilní s: Vysoká židle Lemo Sada Lemo Adapter Rozsah dodávky: Lemo Bouncer Komfortní vložka Lemo Bouncer Lemo Head Hugger Stojan Lemo Bouncer Zádržný systém Návod k použití

Produkt je výrobek značky Cybex Gold ,distribuovaný s EAN kódem 4063846171736.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pink
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Cybex GOLD lehátko Lemo Pearl Pink a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cybex Gold a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cybex Gold najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cybex GOLD lehátko Lemo Pearl Pink
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

5350,- Kč