Cybex GOLD Kočárek Talos S Lux Silver Navy Blue

Cybex GOLD Kočárek Talos S Lux Silver Navy Blue
15 590 15 590 1312
15 590,- Kč

Původní cena: 15 590,- Kč


Hodnocení:


Cybex GOLD Kočárek Talos S Lux Silver Navy Blue z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Cybex GOLD Kočárek Talos S Lux Silver Navy Blue .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Od narození do cca 4 let Luxusní sedačka Tato sedačka představuje maximální luxus, pohodlí a bezpečnost - s rozšířenou boční ochranou pro horní část těla a boky rostoucího dítěte. Nerozbitné pneumatiky pro jakýkoli terén dobře odpružená a odolná kola Talos S Lux zajistí, že dobrodružní rodiče zvládnou jakýkoli terén Měkká jízda na všech kolech s výjimečným komfortem na různých površích díky superměkkému odpružení Plochá ergonomická poloha sklonu vozík Talos S Lux lze nastavit do ploché ergonomické polohy sklonu a používa...t jej již od narození. Supreme XXL sluneční stříška chrání vaše dítě pomocí stahovací Supreme XXL látkové sluneční stříšky s ochranným faktorem USF50+. Cestovní systém jeden rám, čtyři možnosti cestování. Kromě luxusní sedací jednotky je rám Talos S Lux kompatibilní s našimi oceňovanými dětskými nosítky Cot S a pohodlným Cocoon S. Materiál a péče: Materiál potahu: 100% polyester Materiál rukojeti: pěna Látkový potah lze prát v pračce na 30 °C Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 80 až 91 x 61 x 102 až 113 cm. Rozměry ve složeném stavu (délka x šířka x výška): 78 x 60 x 44 cm Hmotnost: 14,2 kg Součástí dodávky je: cybex GOLD Kočárek Talos S Lux rám cybex GOLD Sportovní sedačka kočárku Talos S Lux Návod k obsluze

Produkt je výrobek značky Cybex Gold ,distribuovaný s EAN kódem 4058511894546.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Modrá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 990,- Kč
1 865,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Cybex GOLD Kočárek Talos S Lux Silver Navy Blue a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cybex Gold a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cybex Gold najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cybex GOLD Kočárek Talos S Lux Silver Navy Blue
Právě si prohlížíte...

15590,- Kč