Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cybex GOLD Balios S 2 v 1 kočárek 2023 Black Dove Grey

Cybex GOLD Balios S 2 v 1 kočárek 2023 Black Dove Grey

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cybex GOLD Balios S 2 v 1 kočárek 2023 Black Dove Grey z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Cybex GOLD Balios S 2 v 1 kočárek 2023 Black Dove Grey .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Od narození do cca 4 let Balios S 2 v 1 je vhodný od narození a lze jej jednoduchou výměnou měkkých látkových dílů na rámu přeměnit z běžného kočárku s korbičkou na kočárek se sportovní sedačkou a zpět. Balios S 2 v 1 lze jednou rukou složit do samostatně stojícího balíčku pro pohodlné skladování a uložení. Pohodlná jízda na různých površích díky odpružení všech kol: Mobilita pro vás a nerušený spánek pro vaše dítě. cybex GOLD Balios S 2 v 1 Od narození do 22 kg (cca 4 roky) Nosítko se změní na autosedačku Složení jednou... rukou do volně stojícího balíku Měkké odpružení do všech terénů Nesklopná terénní kola Jednou rukou nastavitelná opěrka zad v poloze do lehu Jednou rukou nastavitelná rukojeť pro tlačení XXL sluneční stříška s prodyšnou síťovou vložkou Prostorný nákupní košík Rozměry a hmotnost: Rozměry skládacího kočárku se sedadlem (délka x šířka x výška): 128 x 60 x 38 cm Velikost skládacího kočárku se sportovním sedadlem (délka x šířka x výška): 90 x 49 x 33 cm Hmotnost: 11,5 kg Potah lze prát na 30 °C Materiál potahu: 100 % polyester Vyvinuto a navrženo v Německu Součástí dodávky je: Součástí balení je 1 Balios S 2 v 1 (včetně rámu, koleček a sedadla). Návod k obsluze

Produkt je výrobek značky Cybex Gold ,distribuovaný s EAN kódem 4063846318131.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Cybex GOLD Balios S 2 v 1 kočárek 2023 Black Dove Grey a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cybex Gold a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cybex Gold najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cybex GOLD Balios S 2 v 1 kočárek 2023 Black Dove Grey
Právě si prohlížíte...

14290,- Kč