CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Skyblue 2XS, 2-4 kg

CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Skyblue 2XS, 2-4 kg
CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Skyblue 2XS, 2-4 kg
CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Skyblue 2XS, 2-4 kg
CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Skyblue 2XS, 2-4 kg
649 649 416
649,- Kč

Původní cena: 649,- Kč


Hodnocení:


CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Skyblue 2XS, 2-4 kg z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Skyblue 2XS, 2-4 kg .

Detailní informace

Lehký a pohodlný postroj pro malé a středně velké psy. Vodítko a postroj lze připnout jednou rukou pomocí přezky. Vysoce pevný materiál přezky, který vydrží tahové zatížení až 100 kg. Tato přezka eliminuje „cvakání“ kroužků typu D. Výrazně vylepšená ergonomie postroje a optimalizovaný střih díky novému designu a nové velikostní stupnici. Postroj je vyroben z lehkého materiálu Air-Mesh spony pro pohodlné nošení. Velikost postroje lze nastavit pomocí suchého zipu. Postroj je vyroben tak, aby bylo optimálně rozloženo napětí a nedošlo k poranění kr...ku. Polstrovaná přezka zajišťuje, že se srst nezachytí ani nepodráždí. Vlastnosti: prodyšný pohodlný materiál Air-Mesh spony snadné nasazování a sundávání postroje vylepšená ergonomie postroje optimální rozložení napětí a úleva od tlaku díky elastickým švům, které se dokonale přizpůsobí tělu vašeho psa a zajistí mu pohodlné nošení anatomicky tvarovaná oblast krku – nedochází k tlaku na citlivou oblast krku psa a síla tlaku vodítka je tak rozložena na celé tělo psa reflexní prvky zajišťují viditelnost a bezpečnost ve tmě chladicí účinek při ponoření do vody – vzdušný materiál postroje se vyznačuje extrémně vysokou propustností vzduchu, a tak může v horkých letních dnech poskytovat účinnou chladicí funkci. Postroj jednoduše ponořte do studené vody. Pokud jej pak nasadíte na psa, vytvoří příjemný a dlouhotrvající chladivý účinek. DogFinder ID – sériové číslo umístěné na postroji lze zaregistrovat online. Tato služba je bezplatná a pomůže vám v případě, že se váš pes ztratí. Systém je jednoduchý a funguje nepřetržitě. 3D Comfort fit metoda, díky níž se postroj dokonale přizpůsobí anatomii psa a neomezuje jeho pohyb vhodné pro psy od 2–4 kg Materiál: Postroj: polyester Suchý zip: nylon Kovové prvky: slitina zinku Spona: plastová

Produkt je výrobek značky Curli ,distribuovaný s EAN kódem 7640144829858.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Skyblue 2XS, 2-4 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Curli a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Curli najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CURLI Postroj pro psy se sponou Air-Mesh Skyblue 2XS, 2-4 kg
Právě si prohlížíte...

649,- Kč