Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

CROOZER Dog Tammo Sundown yellow včetně pelíšku Pine green

CROOZER Dog Tammo Sundown yellow včetně pelíšku Pine green

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


CROOZER Dog Tammo Sundown yellow včetně pelíšku Pine green z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným CROOZER Dog Tammo Sundown yellow včetně pelíšku Pine green .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu Přívěs pro psy : Přívěs na kolo pro přepravu velmi velkých psů do 45 kg Nízký vstup (21 cm) Pohodlná výška pro stání vpředu Cabrio -Otevírání vpředu a nahoře Vyjímatelný, omyvatelný vnitřní chránič Parkovací brzda na obou stranách Přívod čerstvého vzduchu pomocí robustních mřížek v přední, boční a zadní části. Sklopná zástěna v zadní části Odnímatelná ochrana proti stříkající vodě vpředu Připojitelný nárazník CROOZER Odpružení AirPad® - Automaticky se přizpůsobuje hmotnosti psa a podmínkám na silnici a poskytuje odpružení... a tlumení v jednom. Terénní pneumatiky - Díky silnějšímu dezénu pneumatik nejsou problémem ani kopcovité šotolinové cesty v terénu. Snadné skládání pomocí tlačítka Outdoor Vhodná karoserie - Materiály nejenže odolávají větru, povětrnostním vlivům a špíně, ale díky nové metodě barvení Solution Dye jsou také udržitelné a méně citlivé na světlo. Hliníkový rám Uzamykatelná oje se závěsem Click & Crooz® Kartonový protitah pro seznamovací období Zadní světlo na baterie je součástí dodávky Kočárkové kolo s tlačnou tyčí je k dispozici jako příslušenství v sadě kočárku (není součástí dodávky). Speciální spojky pro každé kolo jsou k dispozici jako příslušenství (nejsou součástí dodávky). https://assets.ctfassets.net/5bcj6nwxssdi/2Q9piddUecXms44lV0ZQto/327586a7e7e6fff4f027c23f7b6178c3/ Croozer Dog22-DE-11-21-WEB.pdf Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 115 x 86 x 103 cm Rozměry ve složeném stavu (délka x šířka x výška): 110 x 86 x 26 cm Vnitřní rozměry (délka x šířka): 100 x 54 cm Výška vepředu: 87 cm Vstupní otvor (šířka/výška): 46 x 73 cm Vstupní výška: 21 cm Podlahová plocha (délka x šířka): 100 x 54 cm Velikost kol: 20 paprsková kola (stříbrná) s reflexními pruhy Hmotnost výrobku (s ojí): 20,3 kg Maximální zatížení: 45 kg Podrobnosti o produktu Pelíšek pro psy : Pro CROOZER Přívěs pro psa Bruuno (Dog XXL z roku 2018). Lze použít i samostatně jako pelíšek pro psy Připevňuje se pomocí celoplošného zipu Rozměry a hmotnost : Rozměry (délka x šířka x výška): 104 x 54 x 18 cm Lze prát na 30 stupňů Součástí dodávky je: Přívěs pro psy Pelíšek pro psy Sada jízdních kol 20 paprsková kola (2x) Bezpečnostní praporek Universal spojky (1x) Tažné zařízení Sada klíčů pro zámek oje Zadní světlo baterie Přední podpěra (proti vytahování lze vyrazit z krabice sand )

Produkt je výrobek značky Croozer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: žlutá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CROOZER Dog Tammo Sundown yellow včetně pelíšku Pine green a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Croozer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Croozer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CROOZER Dog Tammo Sundown yellow včetně pelíšku Pine green
Právě si prohlížíte...

29986,- Kč