Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

CONCORD Buggy Soul Powder Beige 2018 - 36% sleva

-36%
CONCORD Buggy Soul Powder Beige 2018

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


CONCORD Buggy Soul Powder Beige 2018 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným CONCORD Buggy Soul Powder Beige 2018 .

Zlevněné zboží

Lehké a flexibilní: CONCORD SOUL v sobě spojuje pohodlí a dynamiku. Navrženo a vyrobeno pro všechny potřeby rodiny modern en, urban en. Je ideální pro pohyb po městě a kompaktní pro veřejnou dopravu. Velká sluneční stříška je skládací, trojnásobně nastavitelná a odnímatelná, takže poskytuje dokonalou ochranu ve slunečných dnech. Ochranu před nepříznivým počasím zajišťuje kryt proti dešti, který je součástí dodávky. Pohodlná silikonová rukojeť je výškově nastavitelná a lze ji přizpůsobit jakékoli tělesné velikosti, aby ji maminka i tatínek mohli... snadno a pohodlně tlačit. Díky nastavitelné opěrce zad je však kočárek pohodlný i pro vašeho malého miláčka: ať už ve vzpřímené poloze, nebo vleže - kočárek se přizpůsobí všem potřebám. Dítě se může dívat také vaším směrem a objevovat svět směrem dopředu. Pohodlná opěrka nohou podepírá malé nožičky i vleže a poskytuje pohodlí a bezpečí. Velký úložný koš nabízí dostatek místa na pochůzky a udržuje vaše ruce volné. Podrobnosti o produktu: Pro děti s hmotností od 0 do 15 kg Pětibodový systém bezpečnostních pásů s dětskými pojistkami Velký úložný koš Zámek brzdy, snadno ovladatelný nohou Lze použít v obou směrech jízdy Snadno snímatelné a pratelné potahy Plně nastavitelné opěradlo: vzpřímené, sklopné a zcela sklopné Elastomerové tlumiče pohlcují vibrace a vyrovnávají nerovnosti podlahy Velká odnímatelná sluneční stříška s trojcestným nastavením Uzamykatelná přední kola pro bezpečnou jízdu v přímém směru nebo dynamické zatáčení Silné pneumatiky s dobrou odolností proti opotřebení a pevným pěnovým jádrem Technické detaily: Rozměry (délka x šířka x výška): 78 x 53 x 85-105 cm Rozměry ve složeném stavu (délka x šířka x výška): 95 x 30 x 38 cm Průměr kol (zadní / přední): 14,5 cm / 14,8 cm Nastavitelná šířka sedadla: 28 - 30 cm. Hmotnost: 9,8 kg Hmotnost bez sedadla: 6,8 kg Materiál: 100% ALScout Materiál kol: PU Počet kol: 4

Produkt je výrobek značky Concord ,distribuovaný s EAN kódem 8433228026873.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Béžová
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CONCORD Buggy Soul Powder Beige 2018 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concord a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concord najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CONCORD Buggy Soul Powder Beige 2018
Právě si prohlížíte... - 36% sleva

3147,- Kč