Concept Art Orchestra: Vánoce dospělých (CD)

Concept Art Orchestra: Vánoce dospělých (CD)
249 249 2166
249,- Kč

Původní cena: 249,- Kč


Hodnocení:


Concept Art Orchestra: Vánoce dospělých (CD) z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu DVD premiéry a budete spokojení s dodaným Concept Art Orchestra: Vánoce dospělých (CD) .

Detailní informace

Předchozí album předního českého jazzového big bandu "Concept Art Orchestra" získalo v roce 2015 cenu Anděl v kategorii jazzové album roku. Album s názvem "The Prague Six" obsahovalo skladby šesti mladých autorů, zásadních postav na české... Předchozí album předního českého jazzového big bandu "Concept Art Orchestra" získalo v roce 2015 cenu Anděl v kategorii jazzové album roku. Album s názvem "The Prague Six" obsahovalo skladby šesti mladých autorů, zásadních postav na české jazzové scéně - dirigentky bigbandu a trumpetistky Štěpánky Balcarové..., saxofonisty Luboše Soukupa, klavíristů Víta Křišťana, Martina Brunnera a Tomáše Sýkory a trombonisty Jana Jiruchy ml. Stejné autorské sdružení je podepsáno i pod novinkou nazvanou "Vánoce dospělých". Pro několikrát již koncertně provedený projekt progresivně aranžovaných vánočních koled i Vánocemi volně inspirovaných písní (například na básně Jana Skácela nebo Fráni Šrámka) přizval orchestr zpěváky Dana Bártu, Markétu Foukalovou a Milana Cimfeho. Společným jmenovatelem všech skladeb jsou sice Vánoce, ale nejde o klasickou "sezónní" nahrávku, která má šanci zaznít jen u vánočního stromku - album je zcela nadčasové a lze si jej vychutnat v průběhu celého roku. Tracklist: 1. Vánoce dospělých 05:13 2. Purpurovou nocí 05:45 3. Den přeslavný jest k nám přišel 06:04 4. Já bych rád k Betlému 07:50 5. Poslouchejte, křesťané 05:17 6. Prosinec 06:04 7. Vánoční poselství 09:12 8. Malý král 04:13 9. Chtíc, aby spal 03:11

Produkt je výrobek značky Animal Music ,distribuovaný s EAN kódem 8590233024468.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Concept Art Orchestra: Vánoce dospělých (CD) a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Animal Music a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Animal Music najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Concept Art Orchestra: Vánoce dospělých (CD)
Právě si prohlížíte...

249,- Kč