Cloud-b ®Twi light Buddies Dragon Green - 6% sleva

-6%
Cloud-b ®Twi light Buddies Dragon Green
884 940 1926
884,- Kč

Původní cena: 940,- Kč


Hodnocení:


Cloud-b ®Twi light Buddies Dragon Green z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Cloud-b ®Twi light Buddies Dragon Green .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Věk: od narození Toto noční LED světlo s plyšovou postavičkou vám pomůže usnout! Plyšový společník, který promítá hvězdnou noční oblohu Zklidňuje strach ze tmy Projekty skutečných hvězdných souhvězdí 45minutový časovač zajišťuje úplnou tmu během fáze hlubokého spánku dítěte, jak doporučují pediatři. Promítá ve 3 uklidňujících barvách: zelené, modré a jantarové a automaticky přepíná mezi barvami. Barvy lze vybírat jednotlivě nebo je měnit automaticky. Vyžaduje 3 standardní baterie AA (Mignon, LR06), které jsou součástí do...dávky. Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 30 x 15 x 15 cm Materiál a péče: Materiál: plyš, plast Péče: Nelze prát Součástí dodávky je: cloud-b ®Twi light Buddies Dragon Green 3 standardní baterie AA (Mignon, LR06)

Produkt je výrobek značky Cloud B ,distribuovaný s EAN kódem 3700552320102.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Zelená
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Cloud-b ®Twi light Buddies Dragon Green a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cloud B a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cloud B najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cloud-b ®Twi light Buddies Dragon Green
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

884,- Kč