Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Čisticí kartáček na obličej Rowenta Anti-Blemish LV4010F0

Čisticí kartáček na obličej Rowenta Anti-Blemish LV4010F0
Čisticí kartáček na obličej Rowenta Anti-Blemish LV4010F0
Čisticí kartáček na obličej Rowenta Anti-Blemish LV4010F0
Čisticí kartáček na obličej Rowenta Anti-Blemish LV4010F0

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Čisticí kartáček na obličej Rowenta Anti-Blemish LV4010F0 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Homeandcook a budete spokojení s dodaným Čisticí kartáček na obličej Rowenta Anti-Blemish LV4010F0 .

Detailní informace

Klíčové vlastnosti Jemná denní péče o pleť: jen 1 minuta čištění pro čistou a zářivou pleť! Trápí vás akné nebo mdlá a unavená pleť bez života? Dodejte jí energii a zářivou čistotu pomocí čisticího kartáčku na obličej Rowenta Anti-Blemish LV4010F0! Tento vychytaný kosmetický pomocník vyčistí krouživými pohyby pleť do hloubky a zanechá ji až 7x čistější než manuální očista pomocí mýdla či čisticího gelu. Pokožka je po použití přístroje rozzářená a zjemněná a jsou na ní méně viditelné póry. 100% očista pleti Černé tečky, pupínky, šupinky. S ...těmito nedokonalostmi kartáček Rowenta Anti-Blemish hravě zatočí. Z horní vrstvy pokožky jemnou vibrací účinně odstraňuje odumřelé buňky kůže a díky až 7x efektivnějšímu čištění pomáhá předcházet vzniku černých teček a zánětlivých pupínků.  Protože jen čistá pleť může být zdravá a krásná. Nabíjecí a dezinfekční stanice Rowenta Anti-Blemish LV4010F0 vyniká unikátní stanicí, do které se kartáček ukládá. Po každé očistě jej vložte do otvoru s modrým LED světlem, které má antibakteriální účinky. Z vašeho kartáčku tak eliminuje všechny bakterie, jež by při další očistě pleti mohly zapříčinit vznik nedokonalostí. Pro nabíjení pak kartáček uložte do nabíjecího otvoru. Díky kvalitní lithiové baterii vydrží kartáček na jedno nabití až 90 použití ! Nejdůležitější parametry Vibrační čisticí kartáček na čištění pleti Důkladně odstraňuje make-up a nečistoty, čistí póry a odstraňuje odumřelou kůži a šupinky Zjemňuje a rozjasňuje pokožku Zlepšuje prokrvení pleti a minimalizuje póry Jemný exfoliační účinek (bez nutnosti použít chemický peeling) Jemná nylonová vlákna šetrná k pokožce Dezinfekční zóna s modrým LED světlem pro 100% čistotu a hygienu Nabíjecí zóna (nabíjeno přes USB) Na jedno nabití vydrží až 90 použití Snadné ovládání: zapíná se jedním stiskem tlačítka Ergonomický tvar příjemný do dlaně Vhodné pro všechny typy pleti Voděodolné provedení Doporučený věk: 15+ Tip: Ke kartáčku doporučujeme pořídit si i  masážní přístroj na oční okolí Rowenta Anti-Fatigue LV2010F0 , který je vybavený modrým LED světlem, jenž má antibakteriální a protizánětlivý účinek a působí tak proti pupínkům.

Produkt je výrobek značky Rowenta ,distribuovaný s EAN kódem 3121040073377.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Čisticí kartáček na obličej Rowenta Anti-Blemish LV4010F0 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rowenta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rowenta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Čisticí kartáček na obličej Rowenta Anti-Blemish LV4010F0
Právě si prohlížíte...

1929,- Kč