Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Chytré hodinky iGET FIT F85, černá POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ

Chytré hodinky iGET FIT F85, černá POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Chytré hodinky iGET FIT F85, černá POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Chytré hodinky iGET FIT F85, černá POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Chytré hodinky iGET FIT F85, černá POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Chytré hodinky iGET FIT F85, černá POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Chytré hodinky iGET FIT F85, černá POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek byl použit. Chytré hodinky iGET FIT F85 Hledáte elegantní chytré hodinky za dobrou cenu, které zvýrazní váš styl a zároveň vám změří sportovní aktivity? Přesné takové jsou sportovní hodinky iGET Fit F85 v černé barvě s tělem lehkým jako pírko, které na svém 1,3“ dotykovém displeji nabídnou přehled o vašich aktivitách i notifikacích z aplikací. Vedle měření ušlých kroků, vzdálenosti, spálených kalorií, srdečního tepu, obsahu kyslíku v krvi, krevního tlaku nebo kvality spánku potěší i sportovními režim...y v podobě chůze, běhu, basketbalu nebo cyklistiky. 40 vyměnitelných ciferníků iGET Fit F85 nejsou jen chytrými hodinkami, ale i stylovým doplňkem vhodným ke sportovnímu i formálnímu outfitu. Velký a přehledný 1,3“ dotykový displej s rozlišením 240 x 240 px zasazený do lehkého těla nabídne přehled o vašem tréninku nebo zdravotním stavu a umožňuje jednoduché ovládání pouhým dotykem. Na výběr máte ze čtyř základních ciferníků, přičemž dalších více jak 40 si můžete dohrát prostřednictvím aplikace iGET FIT. Krásný a přehledný displej pak doplňují dva silikonové řemínky v balení v černé a modré barvě. Měření sportovních aktivit Víte, jak jste na tom se svojí kondicí? Stačí hodinky spárovat s vaším chytrým telefonem pomocí aplikace iGET FIT a pustit se do vašich sportovních aktivit. Hodinky budou měřit vaše tréninky v podobě chůze, běhu, turistiky, basketbalu nebo cyklistiky a v aplikaci nabídnou přehledné statistiky a grafy o tom, jak jste si vedli. Měření kvality spánku Chcete se znovu probouzet plní energie? Hodinky iGET Fit F85 vám v tom pomohou měřením kvality vašeho spánku. V mobilní aplikaci najdete přehled o délce jednotlivých fází spánku, načež můžete pomocí nich zjistit, kde může být příčina vašeho špatného spánku. Změřte si svoje zdraví Při aktivním sportování je důležité mít dobrý přehled o svém zdravotním stavu. Díky 24hodinovému měření srdečního tepu, krevního tlaku, množství kyslíku v krvi nebo tělesné teploty snadno zjistíte, kdy je čas zabrat a kdy naopak zpomalit. Nechybí ani funkce jako upozornění na příliš dlouhé sezení nebo pitný režim, které vás budou motivovat ke zdravému životnímu stylu. Upozornění na příchozí hovory a SMS Po spárování hodinek s chytrým telefonem budete dostávat upozornění na příchozí hovory, SMS zprávy nebo notifikace z oblíbených aplikací jako Facebook, WhatsApp, Viber nebo Skype. Aplikace iGET FIT i samotné rozhraní hodinek jsou kompletně v českém a slovenském jazyce, takže jejich ovládání zvládne každý. Výdrž baterie až 10 dní Sportujte bez starostí z vybití baterie. Kombinace baterie s kapacitou 240 mAh a procesoru Realtek přináší spolehlivý a přitom úsporný chod hodinek, které díky tomu dosahuje skvělé výdrže 7 až 10 dní na jedno nabití.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003432483.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Chytré hodinky iGET FIT F85, černá POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chytré hodinky iGET FIT F85, černá POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Právě si prohlížíte...

879,- Kč