Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Chytré hodinky CEL-TEC GrandWatch E1, černá POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ

Chytré hodinky CEL-TEC GrandWatch E1, černá POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ
Chytré hodinky CEL-TEC GrandWatch E1, černá POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ
Chytré hodinky CEL-TEC GrandWatch E1, černá POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ
Chytré hodinky CEL-TEC GrandWatch E1, černá POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Chytré hodinky CEL-TEC GrandWatch E1, černá POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Chytré hodinky CEL-TEC GrandWatch E1, černá POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek byl použit. Chytré hodinky Cel-Tec GrandWatch E1 Hledáte chytré hodinky, které vám nejenže pomohou k lepší fyzické kondici, ale současně se stanou i stylovým doplňkem každého outfitu? Oba tyto požadavky splňují Cel-Tec GrandWatch E1 se stylovým hliníkovým tělem v černé barvě a dvěma řemínky v balení, 11 sportovními režimy pro monitorování vašich výkonů, nezbytnými zdravotními funkcemi nebo pohodlným ovládáním hudby. Každý den nový vzhled Chytré hodinky GrandWatch E1 se stanou nejen vašim osobním tren...érem, ale současně také módním doplňkem pro sportovní i formální aktivity. Hodinky zdobí odolné hliníkové tělo s moderním hranatým ciferníkem a dvěma řemínky v balení. Ty vám společně s více než 40 vyměnitelnými ciferníky a možností nastavení vlastního ciferníku dají možnost přizpůsobit si každý den vzhled hodinek dle příležitosti nebo nálady. Prodloužená ruka telefonu Usnadněte si vaše dny. Stačí spárovat hodinky s vaším chytrým telefonem pomocí Bluetooth 5.0 a okamžitě budete informováni o příchozích hovorech, SMS zprávách i notifikacích ze sociálních sítí. Nechybí ani možnost ovládání hudebního přehrávače v telefonu, dálková spoušť fotoaparátu nebo funkce hledání telefonu. Vysoká odolnost, skvělá výdrž Hodinky GrandWatch E1 jen tak něco nerozhodí. Díky jejich bytelné konstrukci s krytím IP68 jsou odolné proti prachu a ponoření do vody. Navzdory vysoké odolnosti se přitom mohou pochlubit hmotností pouhých 55 gramů. Potěší také jejich špičková výdrž až 14 dní na jedno nabití. Stvořeny pro sportovce Posouvejte se ve svých výkonech. S hodinkami Cel-Tec to bude hračka. Na výběr máte rovnou 10 sportovních režimů a jeden univerzální, přičemž svoje výkony můžete jednoduše synchronizovat s aplikacemi Strava a Google Fit. Hodinky vám přitom budou monitorovat srdeční tep, krevní tlak, kvalitu spánku i počet ušlých kroků. 1,4“ dotykový displej v češtině Vše důležité najdete na velkém dotykovém 1,4“ IPS displeji s jedním bočním tlačítkem pro snazší rolování. Jak hodinky, tak aplikace pro váš chytrý telefon Android nebo iOS jsou kompletně v češtině, takže jejich ovládání zvládne naprosto každý.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003461421.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Chytré hodinky CEL-TEC GrandWatch E1, černá POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chytré hodinky CEL-TEC GrandWatch E1, černá POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ
Právě si prohlížíte...

1137,- Kč