Chytré hodinky Carneo Prime GTR Man, černá

Chytré hodinky Carneo Prime GTR Man, černá
Chytré hodinky Carneo Prime GTR Man, černá
Chytré hodinky Carneo Prime GTR Man, černá
Chytré hodinky Carneo Prime GTR Man, černá
2 289 2 299 1368
2 289,- Kč

Původní cena: 2 299,- Kč


Hodnocení:


Chytré hodinky Carneo Prime GTR Man, černá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Chytré hodinky Carneo Prime GTR Man, černá .

Detailní informace

Chytré hodinky Carneo Prime GTR Hledáte elegantní hodinky, která vám pomohou dostat se do ideální formy? Chytré pánské hodinky Carneo Prime GTR Man nadchnou nejen svým stylovým a odolným designem ze slitiny zinku s keramickou obrubou a velkým dotykovým 1,3“ IPS displejem s funkcí Always on, ale i výběrem ze 7 sportovních režimů pro měření vašich výkonů či monitorováním zdraví včetně srdečního tepu, teploty těla nebo kvality spánku, díky čemuž se budete moci zaměřit na zdravější životní styl. Elegance na vašem zápěstí Chytré hodinky Carneo Prime... GTR ohromí hned na první pohled svým elegantním designem. Hodinky nabízí prvotřídní spojení stylu a odolnosti v podobě těla ze slitiny zinku s keramickou obrubou ciferníku a pohodlného silikonového řemínku ve stylu Montblanc. Jejich eleganci pak ještě umocňuje přehledný 1,3“ dotykový IPS displej s funkcí trvalého zapnutí Always on, který nabízí výběr z množství stylových ciferníků, včetně možnosti nahrání vlastní fotky. 7 sportovních režimů Patříte mezi nadšené sportovce, nebo teprve plánujete začít s vaší cestou do formy? V obou případech se vám bude hodit šikovný pomocník, který bude sledovat vaše tréninky a poskytne přehledné statistiky vašich výkonů. Vyberte si jeden ze 7 sportovních režimů včetně běhu, chůze, cyklistiky, turistiky, basketbalu, eliptického trenažéru nebo jógy a nechte si při vašich aktivitách monitorovat ušlé kroky, tep, vzdálenost nebo spálené kalorie. Mějte svoje zdraví pod dohledem Protože vaše zdraví je to nejdůležitější, co máte, je potřeba se o něj správně starat. Díky chytrým hodinkám Carneo budete mít pod dohledem hodnotu vašeho srdečního tepu, teplotu těla i kvalitu spánku. Díky krokoměru, měření ušlé vzdálenosti, počtu spálených kalorií či upozorněním na nečinnost nebo pitný režim se pak budete moci snadněji zaměřit na dodržování zdravého životního stylu. Praktický pomocník na dosah ruky Proč vytahovat z batohu mobilní telefon, když se nejdůležitější informace dozvíte na displeji svých hodinek? Nechte si usnadnit život s hodinkami Carneo Prime GTR, které vám umožní pohodlně dálkově ovládat hudební přehrávač nebo fotoaparát ve vašem telefonu, pomocí funkce Anti-Lost vám dají vědět, když například někde zapomenete mobil a upozorní na příchozí hovory, SMS zprávy nebo notifikace ze sociálních sítí. Mobilní aplikace Carneo Fit Ještě podrobnější statistiky vašich sportovních aktivit a zdravotních dat najdete v mobilní aplikaci Carneo Fit. Ta je kompatibilní s operačními systémy Android i iOS a potěší kompletní českou a slovenskou lokalizací.

Produkt je výrobek značky Carneo ,distribuovaný s EAN kódem 8588007861302.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Chytré hodinky Carneo Prime GTR Man, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Carneo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Carneo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chytré hodinky Carneo Prime GTR Man, černá
Právě si prohlížíte...

2289,- Kč