Chicco i-size Dětská autosedačka KIROS EVO + základna

Chicco i-size Dětská autosedačka KIROS EVO  + základna
8 748 8 907 1335
8 748,- Kč

Původní cena: 8 907,- Kč


Hodnocení:


Chicco i-size Dětská autosedačka KIROS EVO + základna z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Chicco i-size Dětská autosedačka KIROS EVO + základna .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Nový materiál kombinuje jedinečné vlastnosti: je velmi lehký, pohlcuje energii a má mimořádně silnou strukturu. Kiros Evi i-Size kombinuje maximálně snadné použití pro rodiče s absolutní bezpečností na cestách. Materiál je dobře známý i z jiných odvětví, například z ochranných přileb pro lyžaře, cyklisty a motocyklisty, kde je také třeba chránit nejzranitelnější části těla. R evolution ary redukce: Inovativní redukce (0 - 6 kg / 60 cm) modelu Kiros Evi i-Size byla design t, aby podporovala správné držení těla a hlavy. Dí...tě je chráněno zejména v případě bočního nárazu. Správná poloha zaručuje pohodlí a správné dýchání. V opěrce hlavy jsou integrovány další chrániče, které zajišťují ještě větší bezpečnost. Isofix Systém: Isofix instalace s opěrnou nohou představuje snadný a rychlý způsob instalace dětské autosedačky do automobilu, který snižuje možnost jejího zneužití. Po správné instalaci se ozve slyšitelné cvaknutí a indikátory se rozsvítí zeleně. Instalace proti směru jízdy: Dětská autosedačka musí být vždy instalována proti směru jízdy, ať už pomocí systému Isofix , nebo pomocí tříbodového pásu vozidla. Pouze tak může být hlava a krk dítěte v případě čelního nárazu správně podepřeny. Ochrana: opěrka hlavy a bezpečnostní pás se nastavují současně, aby bylo dítě v každé fázi růstu vždy správně umístěno. Rozměry a hmotnost: Použití: Od narození do max. 13 lg / cca 15 měsíců nebo při tělesné výšce 40 cm až 78 cm. Nejnovější norma i-Size (ECE R129/03). Rozměry (délka x šířka x výška): 60,5 cm x 46,50 cm x 60,5 cm Rozměry balení (délka x šířka x výška): 48,5 cm x 45,5 cm x 75,5 cm Hmotnost: 14,30 kg

Produkt je výrobek značky Chicco ,distribuovaný s EAN kódem 8058664145843.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Chicco i-size Dětská autosedačka KIROS EVO + základna a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chicco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chicco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chicco i-size Dětská autosedačka KIROS EVO + základna
Právě si prohlížíte...

8748,- Kč