CHANEL Sublimage l’essence lumière Dokonalý rozjasňující koncentrát - LAHVIČKA S PUMPIČKOU 40ML 40 ml - 19% sleva

-19%
CHANEL Sublimage l’essence lumière Dokonalý rozjasňující koncentrát - LAHVIČKA S PUMPIČKOU 40ML 40 ml
10 064 12 450 781
10 064,- Kč

Původní cena: 12 450,- Kč


Hodnocení:


CHANEL Sublimage l’essence lumière Dokonalý rozjasňující koncentrát - LAHVIČKA S PUMPIČKOU 40ML 40 ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným CHANEL Sublimage l’essence lumière Dokonalý rozjasňující koncentrát - LAHVIČKA S PUMPIČKOU 40ML 40 ml .

Zlevněné zboží

Skryté síly světla soustředěné v esenci. Tato pleť zdokonalující terapie vděčí za své mimořádné kvality jediné rostlině z francouzského bylinného odkazu: úročníku (anthyllis), který čerpá svou sílu z přirozeného světla. CHANEL kultivuje a reaklimatizuje tuto planou rostlinu v laboratoři pod širým nebem. Přírodní aktivní složka, skutečný nositel svitu, se z ní extrahuje, aby odhalila dokonalou rovnoměrnou pleť. Tato receptura péče o pleť je dále obohacena antioxidačními vlastnostmi intenzivní vody vanilky pravé, která chrání pokožku tím, že jí p...omáhá snášet stres města. Použití . Naneste SUBLIMAGE L’Essence Lumière na líčka, čelo a krk.. Oběma rukama roztírejte od středu obličeje směrem ven. . Na levé straně obličeje oběma rukama střídavě vyhlazujte směrem ven od těchto oblastí (2x): od středu čela ke spánku, od nosu k uchu, od koutku úst k úhlu čelisti a od špičky brady k uchu. Pak pokračujte dolů ke klíční kosti. . Tyto kroky opakujte na pravé straně obličeje.

Produkt je výrobek značky Chanel ,distribuovaný s EAN kódem 3145891414905.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CHANEL Sublimage l’essence lumière Dokonalý rozjasňující koncentrát - LAHVIČKA S PUMPIČKOU 40ML 40 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chanel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chanel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CHANEL Sublimage l’essence lumière Dokonalý rozjasňující koncentrát - LAHVIČKA S PUMPIČKOU 40ML 40 ml
Právě si prohlížíte... - 19% sleva

10064,- Kč