CHANEL Rouge coco baume Hydratační barevný balzám na rty, který nabízí možnost vrstvit barvu - 916 FLIRTY CORAL 3G 3 g - 20% sleva

-20%
CHANEL Rouge coco baume Hydratační barevný balzám na rty, který nabízí možnost vrstvit barvu - 916 FLIRTY CORAL 3G 3 g
952 1 190 525
952,- Kč

Původní cena: 1 190,- Kč


Hodnocení:


CHANEL Rouge coco baume Hydratační barevný balzám na rty, který nabízí možnost vrstvit barvu - 916 FLIRTY CORAL 3G 3 g z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným CHANEL Rouge coco baume Hydratační barevný balzám na rty, který nabízí možnost vrstvit barvu - 916 FLIRTY CORAL 3G 3 g .

Zlevněné zboží

Značka CHANEL přetvořila balzám na rty na výrobek, který je stejně tak žádaný jako ikonická rtěnka, s možností vrstvit barvu a pro rty, které vypadají každým dnem krásnější.Jedinečný balzám na rty s duální funkcí „BARVA A PÉČE“. Chytré složení balzámu ROUGE COCO BAUME umožňuje docílit individuálního krytí, od jemné barvy po aplikaci jedné vrstvy až po intenzitu rtěnky po nanesení tří vrstev. Balzám ROUGE COCO BAUME poskytuje tyto mimořádné benefity s přirozeně zářivým finišem, který postupně zmatňuje.Jádro složení balzámu ROUGE COCO BAUME: Oleo...active, olej získaný z plodů olivovníku, které obsahují vysoké množství omega-9 mastných kyselin, a jeho listů bohatých na polyfenol. Díky antioxidačním vlastnostem tohoto oleje vypadají rty stále nádherně.Rtům vyživeným od úplně první aplikace se dostává dlouhodobé hydratace a 12hodinového* pocitu komfortu. Navíc je zmírněn pocit suchých rtů o 41 %*. Po 28 dnech vypadají rty plnější (+10 %*), hladší (+19 %**), vláčnější (+77 %*) a méně vysušené. Jejich vzhled je den za dnem lepší.Květiny v zahradě u vily La Pausa, domu, kam Gabrielle Chanelová jezdívala odpočívat, byly inspirací studiu společnosti CHANEL pro vytváření výrobků k líčení pro vznik palety barev sahající od jemně perleťového, průhledného odstínu až po odstín burgundské hnědé.Tyto různorodé odstíny najdeme v bílo-zlaté verzi ikonického obalu ROUGE COCO BAUME. Barva slonovinové kosti odráží jemnost textury a zlatá upoutává pozornost, díky čemuž je obal prostě neodolatelný! Použití Balzám na rty aplikujte přímo z pouzdra jedním tahem. ROUGE COCO BAUME je možné nosit samotný nebo v kombinaci s jinými odstíny pro rozjasnění nebo zintenzivnění vzhledu líčení.Pro rozostřenější vzhled lehce rozmažte okraje rtů prsty.Zvolte si intenzitu barvy:1 vrstva pro jemný náznak barvy. 3 vrstvy pro krytí, které je téměř stejně intenzivní jako rtěnka.
Zkášlující Hydratační Barevný

Produkt je výrobek značky Chanel ,distribuovaný s EAN kódem 3145891719161.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CHANEL Rouge coco baume Hydratační barevný balzám na rty, který nabízí možnost vrstvit barvu - 916 FLIRTY CORAL 3G 3 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chanel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chanel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CHANEL Rouge coco baume Hydratační barevný balzám na rty, který nabízí možnost vrstvit barvu - 916 FLIRTY CORAL 3G 3 g
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

952,- Kč