CHANEL Le lift lotion Vyhlazuje - zpevňuje - načechrává - FLAKON 150ML 150 ml - 19% sleva

-19%
CHANEL Le lift lotion Vyhlazuje - zpevňuje - načechrává - FLAKON 150ML 150 ml
1 704 2 100 1041
1 704,- Kč

Původní cena: 2 100,- Kč


Hodnocení:


CHANEL Le lift lotion Vyhlazuje - zpevňuje - načechrává - FLAKON 150ML 150 ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným CHANEL Le lift lotion Vyhlazuje - zpevňuje - načechrává - FLAKON 150ML 150 ml .

Zlevněné zboží

Když je pleť každý den vystavená vnějším agresorům, stává se citlivější a dehydratuje se. Pleť, která ztratila svou rovnováhu, již není schopná zcela zužitkovat benefity pleťové kosmetiky. Emulze LE LIFT jako první krok péče o pleť zásadně pomáhá obnovit funkci bariéry pleti a uvést pleť zpět do rovnováhy, aby mohla plně využívat přínosů výrobků LE LIFT. Emulze LE LIFT je jemná emulze s texturou podobnou vodovému gelu, která je dokonale kompatibilní s pletí. Ihned se vstřebává a dodává pocit svěžesti a komfortu. Pleť vypadá po aplikaci načechra...ná. S pravidelným používáním se jeví hladší, pevnější a zářivější; její textura vypadá znatelně lépe. Použití Emulzi LE LIFT použijte vždy ráno a večer po odlíčení a očištění pleti. Konečky prstů nebo kosmetickým tampónem ji rozetřete ze středu tváře směrem ven a po krku. Pro ještě lepší výsledky jemně stiskněte kůži mezi palcem a ukazováčkem podél nosoretních rýh, vodorovně na čele a na lících. Opakujte 3x. Díky tomu, že emulze pleti dodává rovnováhu, hydrataci a pocit komfortu, připravuje ji na použití dalších pečujících výrobků, jejichž benefity dokáže dobře využít.Následně aplikujte další výrobky z řady LE LIFT: Crème Yeux, sérum a denní či noční krém.

Produkt je výrobek značky Chanel ,distribuovaný s EAN kódem 3145891416909.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CHANEL Le lift lotion Vyhlazuje - zpevňuje - načechrává - FLAKON 150ML 150 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chanel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chanel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CHANEL Le lift lotion Vyhlazuje - zpevňuje - načechrává - FLAKON 150ML 150 ml
Právě si prohlížíte... - 19% sleva

1704,- Kč