CHANEL Le lait Odličovací mléko proti znečištění - LAHVIČKA S PUMPIČKOU 150ML 150 ml - 20% sleva

-20%
CHANEL Le lait Odličovací mléko proti znečištění - LAHVIČKA S PUMPIČKOU 150ML 150 ml
952 1 190 1450
952,- Kč

Původní cena: 1 190,- Kč


Hodnocení:


CHANEL Le lait Odličovací mléko proti znečištění - LAHVIČKA S PUMPIČKOU 150ML 150 ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným CHANEL Le lait Odličovací mléko proti znečištění - LAHVIČKA S PUMPIČKOU 150ML 150 ml .

Zlevněné zboží

Pečlivé odlíčení pleti by mělo být každodenním pravidlem a patří k nezbytným kosmetickým procedurám. CHANEL vnáší do odličovací procedury oživení svou kolekcí odličovacích a čistících přípravků, které jsou jednoduché a účinné a přinášejí zcela nový smyslový zážitek. Jsou univerzální odpovědi na potřeby všech žen a všech typů pleti, jimž nabízejí náležité a dokonalé odlíčení.LE LAIT účinně odstraňuje make-up, včetně dlouhodržících a voděodolných přípravků, přičemž zachovává rovnováhu pleti. Zároveň zbavuje pleť nečistot a škodlivých částeček z v...nějšího prostředí. Při jemném vmasírování LE LAIT zahalí pleť svou hladkou texturou a přináší okamžik ryzího potěšení.Něžná a velkorysá péče. Zanechává pleť dokonale odlíčenou, jemnou a hladkou.Testováno pod oftalmologickou a dermatologickou kontrolou na všech typech pleti.Nekomedogenní. Použití 1. Naneste dávku odličovacího přípravku LE LAIT, odpovídající 3-4 stlačením, do suché dlaně.2. Vmasírujte do suché pleti obličeje krouživými pohyby. Poté odličte drobnými krouživými pohyby rty, oční víčka a řasy.3. Setřete vatovým tampónem.Každodenní večerní procedura.

Produkt je výrobek značky Chanel ,distribuovaný s EAN kódem 3145891414202.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CHANEL Le lait Odličovací mléko proti znečištění - LAHVIČKA S PUMPIČKOU 150ML 150 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chanel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chanel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CHANEL Le lait Odličovací mléko proti znečištění - LAHVIČKA S PUMPIČKOU 150ML 150 ml
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

952,- Kč