Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

CHANEL La crème main texture riche Vyživuje—chrání—rozjasňuje - TUBA 50ML 50 ml

CHANEL La crème main texture riche Vyživuje—chrání—rozjasňuje - TUBA 50ML 50 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


CHANEL La crème main texture riche Vyživuje—chrání—rozjasňuje - TUBA 50ML 50 ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným CHANEL La crème main texture riche Vyživuje—chrání—rozjasňuje - TUBA 50ML 50 ml .

Detailní informace

V LA CRÈME MAIN značka CHANEL opětovně ztvárňuje nadčasový krok ke splnění očekávání dnešních žen.Jeho jedinečný a inovativní design vznikl s myšlenkou opravdového doplňku do kabelky. Obal si udržuje svůj tvar a byl vyroben k ochraně složení přípravku. Formát na cesty je tak neodolatelný, že kdo ho spatří, ten ho musí mít!U péče LA CRÈME MAIN Texture Riche, určené pro suché a jemné ruce, je působení krému ještě intenzivnější. Kompletní produkt pro péči o ruce a nehty mimořádně vyživuje díky svému složení obohacenému o bambucké máslo. Jeho krémo...vá, zahalující, nelepkavá a rychle absorbující textura zanechává ruce po nanesení měkké a jemně vonící po ovoci a květinách. Použití Používejte péči LA CRÉME MAIN Texture Riche podle potřeby, jakmile je potřeba hydratace a dokud nebude pokožka na vašich rukou zcela zklidněná. Během dne nezapomínejte nanášet po umytí rukou.- V zimě nanášejte péči LA CRÈME MAIN Texture Riche co nejčastěji, aby nedošlo k vysušení a popraskání rukou. Používejte na noc pro hlubší regenerační účinky a pro přípravu rukou na nízké teploty.- V létě používejte přípravek LA CRÉME MAIN Texture Riche na noc, abyste zachovali rovnoměrný tón pokožky vašich rukou.- Před manikúrou naneste péči LA CRÉME MAIN Texture Riche s důrazem na konturu nehtů pro změkčení a výživu nehtových kůžiček.

Produkt je výrobek značky Chanel ,distribuovaný s EAN kódem 3145891403602.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CHANEL La crème main texture riche Vyživuje—chrání—rozjasňuje - TUBA 50ML 50 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chanel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chanel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CHANEL La crème main texture riche Vyživuje—chrání—rozjasňuje - TUBA 50ML 50 ml
Právě si prohlížíte...

1520,- Kč