CHANEL Hydra beauty masque de nuit au camélia Hydratační a okysličující noční maska - TUBA 100ML 100 ml - 20% sleva

-20%
CHANEL Hydra beauty masque de nuit au camélia Hydratační a okysličující noční maska - TUBA 100ML 100 ml
1 856 2 320 1654
1 856,- Kč

Původní cena: 2 320,- Kč


Hodnocení:


CHANEL Hydra beauty masque de nuit au camélia Hydratační a okysličující noční maska - TUBA 100ML 100 ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným CHANEL Hydra beauty masque de nuit au camélia Hydratační a okysličující noční maska - TUBA 100ML 100 ml .

Zlevněné zboží

V noci se na kaméliích vytvářejí droboučké kapičky vody, které jim umožnují lépe dýchat, aby mohly odhalit veškerou svou nádheru. Výzkum firmy CHANEL se inspiroval tímto přírodním jevem a vytvořil kaméliovou noční masku HYDRA BEAUTY. Krémová textura této noční masky se proměňuje v kapičky vody, aby pleti v průběhu noci pomáhala v okysličování. Po probuzení jsou známky únavy zahlazeny, rysy jsou odpočaté a pleť vyhlazená a na pohled svěží a zářivá. Použití Večer, dvakrát až třikrát týdně, naneste na obličej aplikátorem ve tvaru okvětního lístku ...kamélie namísto nočního krému.1. Pomocí zakřivené části okvětního lístku naneste tenkou vrstvu masky na pokožku, vyhněte se kontaktu s očima.2. Nechte dvě minuty působit.3. Krouživými pohyby vmasírujte do pokožky, aby se uvolnily kapičky vody.4. Dokončete vyhlazovacími pohyby po celém obličeji. Nechte působit přes noc. HYDRA BEAUTY Masque de Nuit au Camélia je bezoplachová maska.

Produkt je výrobek značky Chanel ,distribuovaný s EAN kódem 3145891410907.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CHANEL Hydra beauty masque de nuit au camélia Hydratační a okysličující noční maska - TUBA 100ML 100 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chanel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chanel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CHANEL Hydra beauty masque de nuit au camélia Hydratační a okysličující noční maska - TUBA 100ML 100 ml
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

1856,- Kč