CHANEL Hydra beauty camellia water cream Rozjasňující hydratační vodní krém - LAHVIČKA S PUMPIČKOU 30ML 30 ml - 20% sleva

-20%
CHANEL Hydra beauty camellia water cream Rozjasňující hydratační vodní krém - LAHVIČKA S PUMPIČKOU 30ML 30 ml
1 320 1 650 1701
1 320,- Kč

Původní cena: 1 650,- Kč


Hodnocení:


CHANEL Hydra beauty camellia water cream Rozjasňující hydratační vodní krém - LAHVIČKA S PUMPIČKOU 30ML 30 ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným CHANEL Hydra beauty camellia water cream Rozjasňující hydratační vodní krém - LAHVIČKA S PUMPIČKOU 30ML 30 ml .

Zlevněné zboží

Krém na vodní bázi HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream je jas odhalující, ultra hydratační tekutý krém obohacený o aktivní složky z bílé kamélie. Inspirované odrazem třpytu světla na vodní hladině, jeho složení pleť rozjasňuje a dodává jí přirozený lesk. Květinová voda z bílé kamélie dodává svěžest a jedinečný pocit lehkosti. Pleť je vyplněná, stejnoměrně tónovaná, krásně zářivá a připravená na aplikaci make-upu. Použití Aplikujte prchavou texturu vodního krému HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream ráno. Vklepejte tekutinu na pět nebo šest bodů na ob...ličeji a vyhlazujte od středu směrem ven.Pro zesílenou hydrataci: Aplikujte vodní krém z kamélie HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream spolu s tekutou mikroesencí HYDRA BEAUTY Micro Liquid Essence a mikrosérem HYDRA BEAUTY Micro Sérum pro zesílení hydratace ve srovnání se samostatným použitím krému po 1 týdnu používání*.*Instrumentální vyhodnocení provedené na 20 ženách běloškách.Pro dokonalý a zářivý výsledek make-upu:
Naneste vodní krém HYDRA BEAUTY Camellia Water Cream před nanesením makeupu.

Produkt je výrobek značky Chanel ,distribuovaný s EAN kódem 3145891418101.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CHANEL Hydra beauty camellia water cream Rozjasňující hydratační vodní krém - LAHVIČKA S PUMPIČKOU 30ML 30 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chanel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chanel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CHANEL Hydra beauty camellia water cream Rozjasňující hydratační vodní krém - LAHVIČKA S PUMPIČKOU 30ML 30 ml
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

1320,- Kč