CHANEL Camellia repair mask Víceúčelová hydratační a zklidňující pleťová maska - DÓZA 50G 50 g - 20% sleva

-20%
CHANEL Camellia repair mask Víceúčelová hydratační a zklidňující pleťová maska - DÓZA 50G 50 g
1 536 1 910 1046
1 536,- Kč

Původní cena: 1 910,- Kč


Hodnocení:


CHANEL Camellia repair mask Víceúčelová hydratační a zklidňující pleťová maska - DÓZA 50G 50 g z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Fann a budete spokojení s dodaným CHANEL Camellia repair mask Víceúčelová hydratační a zklidňující pleťová maska - DÓZA 50G 50 g .

Zlevněné zboží

Výzkumné oddělení značky CHANEL vytvořilo malý zklidňující rituál v podobě víceúčelové hydratační a zklidňující pleťové masky HYDRA BEAUTY Camellia Repair Mask, pleťové masky s vyživujícím kaméliovým voskem, který chrání bariéru pleti před agresory a uzamyká hydrataci v srdci epidermis. Díky své bohaté krémové textuře dodává okamžitý pocit zklidnění do vyčerpané a dehydrované pleti.Je to dokonalý každodenní pomocník v situacích, které mohou dostat hydrataci v pleti do nerovnováhy a způsobit pocity diskomfortu, například po dni stráveném venku, ...po cvičení, letu… Použití Tři možné způsoby použití pro tři výsledky na míru:•Okamžité posílení zářivosti: aplikujte hojné množství pleťové masky na tvář. Nechejte působit 10 minut a poté OPLÁCHNĚTE teplou vodou. •Intenzivní komfort: naneste tenkou vrstvu pleťové masky na tvář. Nechejte působit 10 minut a poté VETŘETE, aby se vstřebaly zbytky výrobku. •Cílené zklidnění suchých míst: naberte malé množství pleťové masky a vetřete ji do míst na tváři, která jsou suchá.

Produkt je výrobek značky Chanel ,distribuovaný s EAN kódem 3145891419108.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CHANEL Camellia repair mask Víceúčelová hydratační a zklidňující pleťová maska - DÓZA 50G 50 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chanel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chanel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CHANEL Camellia repair mask Víceúčelová hydratační a zklidňující pleťová maska - DÓZA 50G 50 g
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

1536,- Kč