Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Čelovka Ledlenser NEO9R černo šedá

Čelovka Ledlenser NEO9R černo šedá
Čelovka Ledlenser NEO9R černo šedá
Čelovka Ledlenser NEO9R černo šedá
Čelovka Ledlenser NEO9R černo šedá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Čelovka Ledlenser NEO9R černo šedá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Čelovka Ledlenser NEO9R černo šedá .

Detailní informace

Běžecká čelovka Ledlenser NEO9R Vynikající čelovka od výrobce Ledlenser je určená zejména pro trailové běžce a další sportovce, kterým dokáže dodat nejen dostatek osvětleného prostoru, ale i neskutečnou výdrž a ergonomický design pro pevné uchycení a zároveň pohodlné nošení. Maximální osvětlení Čelovka je osazena extrémně výkonnými LED zdroji světla, které se navzájem doplňují a dokážou tak podle potřeby osvítit celý široký prostor před vámi, Nejvyšší přitom září o síle 1200 lm dosvítí až do vzdálenosti 200 metrů. Díky výklopné konstrukci si pa...k můžete pohodlně celou cestu svítit i pod nohy. Pohodlné nošení Základem pro pohodlné nošení je zejména nízká váha a ergonomická konstrukce, díky čemuž bude pevně sedět a zároveň nikde tlačit i při sportovních aktivitách. Podle preferencí můžete navíc snadno sundat či nasadit prostřední čelenku přes hlavu nebo využít hrudní pás pro připevnění čelovky na hruď. Dlouhá výdrž Další výhodou je i neutuchající výdrž, kterou obstará dobíjecí baterie s extrémní kapacitou 5000 mAh. Podle režimu je pak schopna vydržet třeba 12 hodin na středním výkonu nebo až 120 h na nízkém. Nabíjení vám navíc usnadní magnetický konektor a vhod přijde jistě i červené blikající světlo na zadní straně baterie, díky kterému vás nikdo nepřehlédne. Odolná konstrukce V neposlední řadě se svítilna chlubí i mimořádně odolnou konstrukcí ozdobenou certifikovanou ochranou IP54. Tedy odolností proti prachu a stříkající vodě ze všech úhlů. Nemůže vás tak zaskočit prašný terén nebo nenadálý déšť.

Produkt je výrobek značky Ledlenser ,distribuovaný s EAN kódem 4058205024167.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Čelovka Ledlenser NEO9R černo šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ledlenser a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ledlenser najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Čelovka Ledlenser NEO9R černo šedá
Právě si prohlížíte...

2803,- Kč