Canpol babies sada pro novorozence ROYAL BABY růžová

Canpol babies sada pro novorozence ROYAL BABY růžová
Canpol babies sada pro novorozence ROYAL BABY růžová
Canpol babies sada pro novorozence ROYAL BABY růžová
Canpol babies sada pro novorozence ROYAL BABY růžová
653 680 213
653,- Kč

Původní cena: 680,- Kč


Hodnocení:


Canpol babies sada pro novorozence ROYAL BABY růžová z kategorie děti a kojenci, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným Canpol babies sada pro novorozence ROYAL BABY růžová .

Detailní informace

Sada kojeneckých výrobků, které jsou nezbytné "pro snadný začátek". Je to perfektní výbavička pro novorozence. Sada obsahuje kojenecké lahve ve dvou velikostech a dudlíky se stuhou. Zabaleno v elegantní krabičce lze použít jako dárek na uvítanou pro novorozence. 0 m + Sada obsahuje: 2 ks – antikoliková širokohrdlá lahev ROYAL BABY 120ml. 2 ks – antikoliková širokohrdlá lahev ROYAL BABY 240ml. 2 ks – silikonový symetrický dudlík ROYAL BABY 0-6 měsíců ve sterilizační kapsli. 1 ks – stužka na dudlík ROYAL BABY. Antikoliková širokohrdlá lahev ROYAL... BABY: Tvarovaná antikoliková lahev EasyStart z exkluzivní kolekce ROYAL BABY se velmi dobře plní, myje a drží při krmení. Díky antikolikovému provedení zabraňuje polykání vzduchu a předchází dětským kolikám. Výrazná stupnice slouží ke kontrole vypitého množství. Lahev spolehlivě těsní, proto se nemusíte obávat vylití nápoje při transportu. Uzavřený pokrm lze bez problému zamrazovat. Neobsahuje BPA. Účinný antikolikový ventil zabraňuje tvorbě vzduchových bublin v mléce, snižuje koliku, nadměrný vznik a hromadění plynů. Usnadňuje kombinování kojení a krmení z lahve. Svým tvarem připomíná matčinu bradavku. Lahev je vyrobena z bezpečného, moderního materiálu. Je lehký a průhledný. Savička z měkkého silikonu. Kompatibilní s odsávačkami mateřského mléka Canpol babies EasyStart. Lahev je vyrobena v EU. Silikonový symetrický dudlík ROYAL BABY 0-6 měsíců ve sterilizační kapsli: Dudlík Light touch ROYAL BABY je velmi šetrný i k těm nejmenším miminkům. Je velmi lehký, měkký a nezasahuje do přirozeného vývoje zubů a dásní. Doporučeno odborníky na základě výzkumu ve skupině 25 neurologopedů, který společnost Canpol uspořádala v roce 2020. S roztomilými obrázky představuje vkusný doplněk každého dítěte. Díky přiložené kapsli můžete dudlík snadno vydezinfikovat v mikrovlnné troubě. Bez BPA. Light touch – výjimečně lehký dudlík, takže nezatěžuje sání dítěte. Extrémně měkká silikonová gumička vyžaduje menší námahu při sání, díky ní přináší rychlou úlevu a navrací miminku pocit pohodlí. Speciálně tvarovaný pod nosem pro snadné dýchání. Moderní kapsle pro rychlou a pohodlnou sterilizaci v mikrovlnné troubě - stačí 2 minuty a trocha vody, aby byly dudlíky hygienicky čisté. Stužka na dudlík ROYAL BABY: Stylová stužka z kolekce ROYAL BABY je praktickým i trendy pomocníkem každého dítěte i rodiče. Látková stužka s klipem slouží k pevnému a stabilnímu připevnění dudlíku na oblečení miminka a chrání jej před ušpiněním nebo ztrátou. Univerzální stužka — vhodná pro všechny dudlíky s kroužkem. Bezpečný klip — umožňuje připevnit dudlík na dětské oblečení. Chrání dudlík vašeho dítěte před pádem, ušpiněním nebo ztrátou.

Produkt je výrobek značky Canpol Babies ,distribuovaný s EAN kódem 5901691857902.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Canpol Babies.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Canpol babies sada pro novorozence ROYAL BABY růžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Canpol Babies a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Canpol Babies najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Canpol babies sada pro novorozence ROYAL BABY růžová
Právě si prohlížíte...

653,- Kč