Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Cannacare Konopná Mast s CBG na den 60ml - 17% sleva

-17%
Cannacare Konopná Mast s CBG na den 60ml
Cannacare Konopná Mast s CBG na den 60ml
Cannacare Konopná Mast s CBG na den 60ml
Cannacare Konopná Mast s CBG na den 60ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Cannacare Konopná Mast s CBG na den 60ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným Cannacare Konopná Mast s CBG na den 60ml .

Zlevněné zboží

Konopná mast CC Cream je 100% přírodní produkt s obsahem vysoce kvalitního Cannabis Sativa Leaf extraktu z vlastní produkce a je určena k pravidelné vnější aplikaci. Mast CC Cream potěší svou svěží citrusovou vůní, a vyznačuje se tím, že má z dostupných produktů na trhu nejvyšší koncentrací biologicky aktivních látek. Lehce se roztírá, a tak jí k aplikaci stačí velmi malé množství. Výhody: Zklidňuje podrážděnou a zarudlou pokožku. Zmírňuje projevy akné, ekzému či lupénky. Pomáhá proti nedokonalostem, jizvám a strií...m. Vybrané složky: Cannabis Sativa Leaf Extract: Hlavní aktivní složkou denní konopné masti CC Cream je konopný extrakt Cannabis Sativa Leaf Extract, bohatý na CBG (kanabigerol). Kanabinoid CBG je jednou z látek přirozeně se vyskytující v rostlině konopí. Jde o jediný původní kanabinoid, který najdeme v nezralé rostlině. Během zrání se postupně přeměňuje na všechny další kanabinoidy, proto se mu někdy přezdívá „matka všech kanabinoidů”. Mast obsahuje nedetekovatelné množství THC, a proto nemá vliv na změnu vědomí. Petrolatum (Lékařská vazelína): Lékařská vazelína je ve farmacii hojně využívána pro svou dobrou snášenlivost i na citlivé pokožce - nezpůsobuje alergické reakce a skvěle hydratuje. Vytváří na kůži neprodyšný film, čímž snižuje ztrátu vody (okluzivní efekt), a proto je ideální např. pro pacienty s lupénkou. Unikátní kombinace olejů v čele s rakytníkem: Kromě lékařské vazelíny fungují jako médium konopné masti CC Cream také konopný olej ze semen, olivový a rakytníkový olej. Rakytníkový olej je znám pro svou širokou škálu příznivých účinků na lidský organismus, a proto má jeho využití k léčebným účelům velmi dlouhou historii. Během vlastního výzkumu jsme objevili silný podpůrný účinek látek obsažených v rakytníkovém oleji s aktivními látkami v našem extraktu, proto jsme se rozhodli použít ho jako jednu z přísad produktu. Zvyšuje biologickou dostupnost kanabinoidů, terpenů a dalších látek. Terpeny a další prospěšné látky: Limonene, Citral, Geraniol, Linalool, esenciální oleje z pomeranče a citronové trávy. Díky přidaným olejům jsou CannaCare masti bohaté na nenasycené mastné kyseliny, třísloviny, vitamíny a flavonoidy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Cannacare Konopná Mast s CBG na den 60ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Cannacare Konopná Mast s CBG na den 60ml
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

489,- Kč