Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Čajová zahrada Vonné tyčinky Feng Shui - Metal - Kov

Čajová zahrada Vonné tyčinky Feng Shui - Metal - Kov

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Čajová zahrada Vonné tyčinky Feng Shui - Metal - Kov z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Čajová zahrada a budete spokojení s dodaným Čajová zahrada Vonné tyčinky Feng Shui - Metal - Kov .

Detailní informace

FENG SHUI – O ČEM TO JE ?
Feng-Shui je umění jak si kolem sebe vytvořit prostředí, které nás bude ovlivňovat pozitivní energií. Feng-Shui – to je návrat k přírodě. Podle filozofie Feng-Shui je vše propojené. V každém prvku YIN je zároveň také zárodek YANG. Ženský prvek v sobě nese mužský prvek a naopak, oba jsou zcela odlišné, ale nestojí proti sobě, vzájemně se doplňují.  Z prastarého Feng-Shui se můžeme naučit, jak usměrnit proudění životní energie CCHI naším domem tak, aby jeho obyvatelé byli pozitivně naladěni, spokojení a tím pád...em také duševně i fyzicky zdraví.  Feng-Shui nás učí rozeznávat pět základních prvků. Jsou to - dřevo, země, oheň, kov a voda. Tyto prvky by měly být stále v rovnováze, abychom si kolem sebe zajistili tvořivou a posilující atmosféru naplněnou blahodárným tokem konejšivé, pozitivní energie.
ENERGIE CCHI – CO JE TO ?
Podle prastaré čínské filozofie energie CCHI prostupuje vše. Pro nás, kteří jsme byli vychováni západní kulturou se energie CCHI dá vyložit a přiblížit jako atmosféra prostředí nebo také životní energie, která prostupuje vše kolem i uvnitř nás. Harmonie okolního prostředí (našeho domova či kanceláře) může podpořit, dokonce znásobit harmonii uvnitř naší duše a tím učinit kvalitnějším náš život a posílit naše zdraví. Uspořádáme-li předměty kolem sebe, uspořádáme si tím zároveň také své myšlenky. Pocítíme, že náš svět je více přátelský, pozitivní. Atmosféra kolem nás, prostředí kde žijeme nebo pracujeme, nás velmi ovlivňuje, aniž bychom si to někdy výrazně uvědomovali. 
NECHTE PROSTŘEDÍ VAŠEHO DOMOVA ČI KANCELÁŘE PRACOVAT 24 HODIN DENNĚ VE VÁŠ PROSPĚCH !
Stačí jen málo, jen pár drobností a budete blízko cíli, který všichni hledáme, pokoj v duši, vnitřní klid, mír a síla, vyrovnanost ducha a uspořádání myšlenek. Naše duševní rovnováha a fyzické zdraví spolu úzce souvisí. 
Jak tedy na to ? 
Ukliďte si byt, uspořádejte předměty v něm a obklopte se příjemnou vůní a barvami. Pak bychom Vám už jen doporučili konvičku dobrého a voňavého čaje z ČAJOVÉ ZAHRADY, pohodlně se usaďte, vychutnávejte a vnímejte všemi smysly, jak je Váš domov a celý život klidný a harmonický. 

Produkt je výrobek značky čajová Zahrada ,distribuovaný s EAN kódem 8595654418155.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Čajová zahrada Vonné tyčinky Feng Shui - Metal - Kov a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce čajová Zahrada a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku čajová Zahrada najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Čajová zahrada Vonné tyčinky Feng Shui - Metal - Kov
Právě si prohlížíte...

38,- Kč