Čajová zahrada Rooibos Maxi Fík Varianta: rooibos čaj 1000g

Čajová zahrada Rooibos Maxi Fík Varianta: rooibos čaj 1000g
Čajová zahrada Rooibos Maxi Fík Varianta: rooibos čaj 1000g
Čajová zahrada Rooibos Maxi Fík Varianta: rooibos čaj 1000g
Čajová zahrada Rooibos Maxi Fík Varianta: rooibos čaj 1000g
1 499 1 299 1732
1 499,- Kč

Původní cena: 1 299,- Kč


Hodnocení:


Čajová zahrada Rooibos Maxi Fík Varianta: rooibos čaj 1000g z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Čajová zahrada a budete spokojení s dodaným Čajová zahrada Rooibos Maxi Fík Varianta: rooibos čaj 1000g .

Detailní informace

Obsahuje lékořici - lidé trpící vysokým krevním tlakem by se měly vyvarovat nadměrné spotřeby. Rooibos čaj Je to vytrvalá rostlina s jemně jehličkovitými listy, dorůstající výšky 1 metru. Původem z cedarbergské oblasti v západo-kapské části Jižní Afriky. Předmětem použití je nať, sbíraná odřezáváním asi 35cm nad zemí (Herba aspalathi - Rooibos). Čaj se fermentuje, podobně jako černý čaj (nebo červený). Čaj Rooibos obsahuje kvalitní třísloviny (4,5 až 6% proti 8 až 15% v černém čaji) a velké množství stopových ...prvků a minerálů - železo, měď, zinek, hořčík, mangan, draslík, vápník, fluor, molybden a další. Dále nacházíme látku zvláštní chemické povahy, zvanou aspalathin, velké množství flavonoidů, organické kyseliny, vitamin C a řadu jiných látek, jejichž výzkumy pokračujou. Rooibos je svou působností na rozmezí mezi produkty potravinářskými a léčivými. Nejsou známy žádné kontraindikace ani vážnější nežádoucí účinky po jejím podání. Proto je vhodná i pro děti, těhotné a kojící ženy. Neobsahuje kofein ani jeho deriváty. Historie Rooibosu Historie čajovníkovce Rooibos začíná rokem 1804, kdy Žid Benjamin Ginsberg přesvědčil kapské Búry, aby sbírali nať divoce rostoucích bylin. Později je začali pěstovat. Původní "technologie" sběru, sušení a přípravy čajovníku pochází od jihoafrických domorodců, zřejmě přímo od Masajů. První sklizeň se provádí druhým rokem. Čajová surovina je po sběru podrobena fermentaci a poté je pasterizována. Čaj je oblíben v USA, Německu, Švýcarsku a v poslední době pronikl dokonce také do Japonska.  
Složení a popis čaje - Ingredients and description of Tea
  English
Orange/Cactus Fig Ingredients: Rooibos, papaya pieces (papaya, sugar, acidulating agent: citric acid, stabilizing agent: calcium chloride), liquorice roots, flavour. Fruity-soft orange-cactus fig-taste.
Italiono Arancia/Fico d’India Ingredienti: Rooibos, pezzi di papaya (papaya, zucchero, acidificante: acido citrico, stabilizzatore: cloruro di calcio), radice di liquirizia, aro- ma. Gusto aromatico e morbido di arancia e fico d’india.
Deutsch Orange/Kaktusfeige Zutaten: Rooibos, Papayastücke (Papaya, Zucker, Säuerungsmittel: Zitronensäure, Stabilisator: Calciumchlorid), Süßholzwurzel, Aroma. Fruchtig-weicher Orangen-Kaktusfeigen-Geschmack.
Français Orange/Figue de cactus Ingrédients: Rooibos, morceaux de papaye (papaye, sucre, produits d‘acidification: acide citrique, produits d‘épaississement: chlorure de calcium), racine de bois de réglisse, arôme. Goût fruité doux d‘orange et de figues de barbarie.
 

Produkt je výrobek značky čajová Zahrada ,distribuovaný s EAN kódem 4013945251297.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Čajová zahrada Rooibos Maxi Fík Varianta: rooibos čaj 1000g a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce čajová Zahrada a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku čajová Zahrada najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Čajová zahrada Rooibos Maxi Fík Varianta: rooibos čaj 1000g
Právě si prohlížíte...

1499,- Kč