Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Čajová zahrada Japonský litinový šálek Emei zlatý

Čajová zahrada Japonský litinový šálek Emei zlatý
Čajová zahrada Japonský litinový šálek Emei zlatý
Čajová zahrada Japonský litinový šálek Emei zlatý
Čajová zahrada Japonský litinový šálek Emei zlatý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Čajová zahrada Japonský litinový šálek Emei zlatý z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Čajová zahrada a budete spokojení s dodaným Čajová zahrada Japonský litinový šálek Emei zlatý .

Detailní informace

Litinové šálky na čaj Konvice na čaj a šálky vyrobené z litiny si získávají stále větší oblibu. A není divu - litinové nádobí disponuje na rozdíl od nádobí vyrobeného z jiných materiálů celou řadou vlastností, díky kterým si svůj čaj vychutnáte, jak se patří. Jen namátkou:
litina skvěle "drží teplo", takže čaj podávaný v litinovém šálku si tu správnou teplotu uchová mnohem delší dobu, než kdybyste ho podávali v šálku vyrobeném z jiného materiálu; litina přispívá k rovnoměrnému rozložení tepla, což prospívá louhován...í čaje a projeví se i na výsledné chuti nápoje, která je výraznější; kvalitní litinové šálky jsou opatřeny kvalitním smaltovaným vnitřkem, díky čemuž jsou chráněny nejenom před rzí, ale i přejímáním chutí, což ocení všichni, kteří se neomezují na konzumaci pouze jediného druhu čaje; litinové šálky mají extrémně dlouhou životnost, samozřejmě za předpokladu, že jste zakoupili skutečně kvalitní výrobek a dobře se o něho staráte; opravdový čajový obřad se bez litinové konvice a šálků jen těžko obejde; litinové šálky na čaj se stanou ozdobou každé kuchyně, popř. jídelny, obzvláště tehdy, pokud vedle bude stát také litinová konvice na čaj.

Produkt je výrobek značky čajová Zahrada ,distribuovaný s EAN kódem 4013945430937.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Čajová zahrada Japonský litinový šálek Emei zlatý a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce čajová Zahrada a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku čajová Zahrada najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Čajová zahrada Japonský litinový šálek Emei zlatý
Právě si prohlížíte...

349,- Kč