Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Buubla Cestovní nočník růžový/světle šedý

Buubla Cestovní nočník růžový/světle šedý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Buubla Cestovní nočník růžový/světle šedý z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Buubla Cestovní nočník růžový/světle šedý .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Vhodné pro děti od 10 měsíců do 4 let. S hmotností 350 gramů je nočník skutečnou muší váhou. Velmi vhodný pro každodenní použití Ideální na cesty, protože nočník lze složit Tvar nočníku byl přizpůsoben optimálním rozměrům pro nejmenší, aniž by se ztratilo pohodlí při sezení. Rovnoměrné rozložení hmotnosti dětí na měkkém sedátku nočníku Je vyroben ze snadno čistitelných materiálů Volitelně je k dispozici stylová taška Buubla , která je vodotěsná Nočník lze používat i venku, např. tak, že do něj během používání vložíte sáč...ek a po použití jej snadno a rychle zlikvidujete Cestovní nočník Buubla lze složit s praktickým popruhem (je součástí balení) nebo bez něj a uložit do tašky Buubla Travel Potty. Nočník je vlastní hygienicky dokonalá tichá toaleta vašeho dítěte a ideální společník. Materiál a rozměry: Rozměry výrobku (délka x šířka x výška): 27 x 21 x 13,5 cm. Hmotnost výrobku: 0,35 kg Pevný obsah: Materiál: polypropylen (bez PVC, BPA a ftalátů). Měkké části: (bez PVC, BPA a ftalátů). Součástí dodávky je: Buubla Součástí dodávky je cestovní nočník Upozorňujeme, že výrobek Buubla Travel Potty bag není součástí dodávky!

Produkt je výrobek značky Buubla ,distribuovaný s EAN kódem 6430070220062.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pink
  • Materiál: Polypropylen
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Buubla Cestovní nočník růžový/světle šedý a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Buubla a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Buubla najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Buubla Cestovní nočník růžový/světle šedý
Právě si prohlížíte...

705,- Kč